degerli
Aktif Üye
- Tepki
- 41
- Bisiklet
- b'Twin
Arkadaslar,
Ilk mesajimdan bu yana deneme ve inceleme imkanlarim oldu.Tabiki bazi noktalarda begenimi kazanan bisikletler bazi noktalarda eksik kaldi.Ama hepsi birarada hic yok Varsa da mevcut butcem icin cok yuksek olacagini dusunuyorum.
Simdi sizlere marka/model olmadan 2 bisikletin ozelliklerini verecegim.Sizlerin oncelikle bu ozellikler hakkinda neler dusundugunuzu ogrenmek isteyecegim.Sonrasinda marka/model olarakta yine fikir ve bilgilerinizi almak isteyecegim.
***Çift kalınlıklı 6061 T6 alüminyum ; "yarış" modeli; M boyda 1,850 kg.
Rock Shox Recon 100mm hidrolik maşa, gidonda kontrol,rebound ayari
SRAM X7 27 vitesli vites sistemi, (arka ve on degistirici,vites kolu x7)
Shimano Déore aynakol.
Avid Elixir 3 hidrolik diskli fren; 160 mm.
Michelin country trail lastikler
Omur boyu kadro garantisini resmi olarak taahut ediyor.Herhangi bir bayiinin soyledigi birsey degil!
Fiyat:1600 TL. (Avrupa uretim ve montajli)Tam olarak uretildigi fabrikanin yerini bulamadim.
***Alu Lite 6061 AMF RFR-Geometry
Suntour XCM Lockout 100mm
Shimano Alivio RD-M410 Top Normal 8-speed
Shimano FD-M310, Top Swing 34.9mm, 8-speed
Shimano SL-M310 Rapidfire-Plus, 8-speed
Shimano BR-M395 hydr. disc brake (160/160mm)
Shimano Acera FC-M361 42x32x22T, Innenlager BB-UN26 123mm
Schwalbe Smart Sam 2.25
Fiyat:1630 TL Avrupa uretim ve Montaj.
Bu iki bisiklet icin neler soylersiniz?Bu ozellikler arasindaki farklari nasil ornekler ve aciklarsiniz? Sizlerden yanit bekliyorum arkadaslar.
Ilk mesajimdan bu yana deneme ve inceleme imkanlarim oldu.Tabiki bazi noktalarda begenimi kazanan bisikletler bazi noktalarda eksik kaldi.Ama hepsi birarada hic yok Varsa da mevcut butcem icin cok yuksek olacagini dusunuyorum.
Simdi sizlere marka/model olmadan 2 bisikletin ozelliklerini verecegim.Sizlerin oncelikle bu ozellikler hakkinda neler dusundugunuzu ogrenmek isteyecegim.Sonrasinda marka/model olarakta yine fikir ve bilgilerinizi almak isteyecegim.
***Çift kalınlıklı 6061 T6 alüminyum ; "yarış" modeli; M boyda 1,850 kg.
Rock Shox Recon 100mm hidrolik maşa, gidonda kontrol,rebound ayari
SRAM X7 27 vitesli vites sistemi, (arka ve on degistirici,vites kolu x7)
Shimano Déore aynakol.
Avid Elixir 3 hidrolik diskli fren; 160 mm.
Michelin country trail lastikler
Omur boyu kadro garantisini resmi olarak taahut ediyor.Herhangi bir bayiinin soyledigi birsey degil!
Fiyat:1600 TL. (Avrupa uretim ve montajli)Tam olarak uretildigi fabrikanin yerini bulamadim.
***Alu Lite 6061 AMF RFR-Geometry
Suntour XCM Lockout 100mm
Shimano Alivio RD-M410 Top Normal 8-speed
Shimano FD-M310, Top Swing 34.9mm, 8-speed
Shimano SL-M310 Rapidfire-Plus, 8-speed
Shimano BR-M395 hydr. disc brake (160/160mm)
Shimano Acera FC-M361 42x32x22T, Innenlager BB-UN26 123mm
Schwalbe Smart Sam 2.25
Fiyat:1630 TL Avrupa uretim ve Montaj.
Bu iki bisiklet icin neler soylersiniz?Bu ozellikler arasindaki farklari nasil ornekler ve aciklarsiniz? Sizlerden yanit bekliyorum arkadaslar.