Onur Urfalı.
Üye
- Tepki
- 5
Merhabalar. Konunun yeri burası degil sanırım ama başka uygun biyer bulamadım..
Bende Salcano İgman var arkadaşımda Bianchi Toledo. Salcanoda Hidrolik disk fren var Bianchi de mekanik disk fren..
Kendi igmanımda fren yaptıgım zaman frenler gayet güzel tutuyor ve bisikletin agırlıgını eşit bi şekilde dagıtıyor. Ama arkadaşımın Bianchi sinde ön freni sıkınca bütün agırlık komple ön tarafa biniyor ve ön amartisör köküne kadar giriyor nerdeyse
Fren kısımlarına dikkat ettimde benim salcanoda diske sadice tek bir parça sürtünüyor fren yapınca ama bianchi de fren yapınca 2 parça diski sıkıştırıp çok güçlü bir frenleme saglıyor.
Sorun benim igmanımdamı yoksa arkadaşımın toledosundamı? Yoksa hiçbirinde sorun yokmu
teknik konulardan pek anlamam. belkide bir sorun yoktur hidrolik ve mekanik fren oldukları için böyledir
ama ilginç geldi benim bildigim hidrolik daha iyidir ama mekanik daha iyi frenleme yapıyor. ve mekanik bütün agırlıgı ön amortisöre aktarıyor?
Bende Salcano İgman var arkadaşımda Bianchi Toledo. Salcanoda Hidrolik disk fren var Bianchi de mekanik disk fren..
Kendi igmanımda fren yaptıgım zaman frenler gayet güzel tutuyor ve bisikletin agırlıgını eşit bi şekilde dagıtıyor. Ama arkadaşımın Bianchi sinde ön freni sıkınca bütün agırlık komple ön tarafa biniyor ve ön amartisör köküne kadar giriyor nerdeyse
Sorun benim igmanımdamı yoksa arkadaşımın toledosundamı? Yoksa hiçbirinde sorun yokmu