Zeki Günaydın
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 621
Dün doğalgaz devir/kapama işlemleri için her zamanki gibi bisikletime atlayıp küçükyalıdaki İGDAŞ a gittim. kapıya yaklaştım otopark kapısının açılmasını bekliyorum. kulubeden bir güvelik görevlisi çıktı.
-ne bekliyosun arkadaş
-kapının açılmasını olabilirmi amca?
-hee
-amca igdaşa geldimde kapıyı açta gireyim
-yook giremezsin.
-sebep?
-yasak.
-bisikletle içeri girmekmi yasak?
-evet.
.....
......
bu böyle uzadı gitti. sonunda adam benden bıktı kapıyı açtı. resmen kavga ettik.neyse işlerimi halletim ve igdaş taki beyaz masaya gittim. durumu anlattım. beyaz masadaki bey;
-ama beyefendi bizim otoparkımıza müşteri araçlarının girmesi yasak..
-müşteri aracı derken? bisikletmi?
-..........
insanların işlerine geldiğinde bisikleti araçtan saymamaları/ ama bazı durumlarda otomobille eşdeğer tutmalarını anlamak güç. hele birde İGDAŞ gibi gökyüzüyle arkadaş olduğunu iddia eden kurumun bisiklet kullanımını teşvik etmek yerine baltalaması da ayrı bir konu.
neyse ben beyaz masayı ikna etmeye çalıştım. sanırım otoparka bisikletleri alacaklar ve hatta bisiklet parkıda koyacaklar. (aynı durumla telekomdada karşılaştım ama vaktim yoktu mücadele edemedim
)
-ne bekliyosun arkadaş
-kapının açılmasını olabilirmi amca?
-hee
-amca igdaşa geldimde kapıyı açta gireyim
-yook giremezsin.
-sebep?
-yasak.
-bisikletle içeri girmekmi yasak?
-evet.
.....
......
bu böyle uzadı gitti. sonunda adam benden bıktı kapıyı açtı. resmen kavga ettik.neyse işlerimi halletim ve igdaş taki beyaz masaya gittim. durumu anlattım. beyaz masadaki bey;
-ama beyefendi bizim otoparkımıza müşteri araçlarının girmesi yasak..
-müşteri aracı derken? bisikletmi?
-..........
insanların işlerine geldiğinde bisikleti araçtan saymamaları/ ama bazı durumlarda otomobille eşdeğer tutmalarını anlamak güç. hele birde İGDAŞ gibi gökyüzüyle arkadaş olduğunu iddia eden kurumun bisiklet kullanımını teşvik etmek yerine baltalaması da ayrı bir konu.
neyse ben beyaz masayı ikna etmeye çalıştım. sanırım otoparka bisikletleri alacaklar ve hatta bisiklet parkıda koyacaklar. (aynı durumla telekomdada karşılaştım ama vaktim yoktu mücadele edemedim