Scudo Sports

içlik rüzgarlık eldiven [alternatif ürünler]

Hamit E.

Forum Bağımlısı
Tepki
349
Bisiklet
Mosso
bu rüzgarlık iş görürmü. sonuçta bisiklet için olan rüzgarlıklarda aynıdır diye düşünüyorum(link)

aşağıdaki 2 link kısa ve uzun kollu içlikler, sizce pahalı markaların yaptığı işi yapabilirmi
(link)

(link)

buda yelken eldiveni. tercih sebebim bu tarz eldivenlerle sürekli ip halat tutma çekme yaptıkları için sağlam oluşu düşmede tutunmada faydalı olur diye düşündüm
(link)

Scudo
Yine decathlonda bisiklet kategorisinde benzer ürünler var

(link)
(link)

Malum kış geliyor, bende bugün decathlon'a gidip rüzgarlık ve içlik almayı düşünüyorum. Görecekleri iş aynıdır diye tahmin ediyorum.

Ben yağmur ve rüzgar için bu ürünü aldım,memnunum.
(link)

İçlik için bunu tavsiye ederim. Kullanıyorum. Çok rahat. Özellikle 0 derece olanı alın. (link)
Yağmurluk için ise bunu tavsiye ederim. Daha kullanışlı. (link)
Yağmurluk internette yok ama, Bayramaşa şubesinde bol bol var.

(link)

İçlik olarak bu takımı aldım.Kumaş kalitesi oldukça yüksek.Üzerime deneme amaçlı giydim.Gerçekten fiyatına göre kalitesi şaşırttı.Tavsiye ederim.Selamlar

decathlondaki rüzgarlıklar her an yırtılabilecek gibi inceydi, görmeden dokunmadan almayın..
ağustosta kipa'dan şu rüzgarlığı almıştım, geçenlerde ilk defa giyme fırsatı buldum cidden başarılıydı

http://u1308.hizliresim.com/1d/t/rwjy7.jpg

tavsiyeler süper. ucuza iş görecek en iyisi arayışındayım, forumun genelide benimle aynı :)

(link) Bu eldiveni kullanıyorum. Aynısının kışlık olanı da var. Jelleri sayesinde baya bir rahatlık sağlıyor. Tavsiye ederim. Ben birkaç hafta önce 20 TL'ye almıştım. Kışlık olanı da 25-30 TL civarıydı.

İzmirde yaşayan ve bu firmayı henüz bilmeyen arkadaşlara: Blackspade termal içlikler oldukça kalitelidir.Normal fiyatları biraz yüksektir. Ancak Buca'daki Fabrika satış mağazasında %20 indirimli satılıyor.Bazen seri sonu çok hesaplı thermal iç giyim bulabiliyorsunuz.Ayrıca;Thermal eldiven, balaklava,bere gibi malzemeler de satılıyor.

(link)
(link)

(link)

(link)

Bir takım termal içlik ve 1 kısa 1 uzun tayt aldığım bir mağazadır.

Tavsiye ederim.

Merhaba,

Bende termal içliklerimi bu firmadan almıştım çok memnunum.
Şimdi ise uzun tayt arayışındayım,
Uzun tayt olarak hangi ürünü almıştınız,
Soğuk havalarda kullanışlı mı ?

@Erdal YILMAZ

Merhaba,

Bende termal içliklerimi bu firmadan almıştım çok memnunum.
Şimdi ise uzun tayt arayışındayım,
Uzun tayt olarak hangi ürünü almıştınız,
Soğuk havalarda kullanışlı mı ?

Geri