Scudo Sports

hocanın sınav sorusu... Risk nedir ?

ecanaksoy

Aktif Üye
Tepki
51
Risk nedir ?
bir cok ögrenci sayfa sayfa riskin ne oldugunu doldururken sadece bir ögrenci kagıda risk budur der.oda cevap kısmına degil adının yanına yazar.hoca bunu anlayınca cocuga yüz verir...

nasıl bir hikaye

Scudo
@ecanaksoy

Dillerden dile dolaşan bir şehir efsanesi. :)

Bir rivayete göre ikinci sınavda aynen sorulan soruya, aynı öğrenci yine bu cevabı verdiğinde, kalmıştır ve hocanın cevabı;

-"Risk almak cesarettir. Aynı riski iki kere almaksa salaklıktır."

olmuştur.
Kısacası gerçekliği olmayan bir hikayedir ama güzel düşünülmüştür.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Felsefe dersi sinavinda hocanin sorusu (kendi sandalyesini isaret edecek sekilde) "Bu sandalyenin burada olmadigini ispatlayin" olmustur. Yine bütün ögrenciler sayfa sayfa yazar, bir ögrencinin cevabi kisa ve nettir, tam puan alan tek yanittir;

"Hangi sandalyenin?"

bende size izmirden dehşet neşet isimli hocanın sormuş olduğu gerçek bi sözlü sorusu ve cevabını yazayım

galatasaray fener maçında penaltı olur kalede rüştü vardır kalenin genişliği 7m yüksekliği 2.50m dir. penaltıyı hakan şükür kullanmaktadır.hakan şükür topa 70km/s hızla ve 30 derecelik açı ile vurusa gol olma ihtimali

cevap:gol olmaz rüştü o golü yemez

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
bende bu hikayeye bayılıyorum :)

Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.Profesör kaşlarını çatarak: -Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!"
Öğrenci:
-O zaman ben uçuyorum... der.
Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış.Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış.Profesör öğrenciye:
-Sana son bir soru soracağım , demiş.
-Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayalet, birinde akil var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın?
Öğrenci:
-Para olan çuvalı seçerdim...
Profesör:
-Ben akil olan çuvalı seçerdim...
Öğrenci:
-Normal ! Kimde ne eksikse onu seçer...
Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine ‘’Öküz" yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış.
Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış :
-Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Gece gece gülecegim hiç yoktu valla:D ehuhehu:D Çok yaşayım imi:eek:..
Bence risk kısaca: "Kaybetmeyi göze alabilmektir:)"

Geri