aynen bendede aynı model var 1606 L. geceleri çok güzel gösteren bir aydınlatması var sanada tavsşye ederim zaten 50 liraya göre çok iyi bir ürün. zaten çok fiyat çıkmana gerek yok bence, doüru gösterdiğinden de ben eminim hiç merak etme.
bir kereseinde bodrumda bisiklet sürerken yokuşaşağı nir yola girdim, baya hızlıydım falan, gösterge 30 gösterdi. Allah Allah dedim heralde bana öyle geldi. sonra Akyarlar Bodrum turunu bitirip eve geldim kilometre ölçer 30 gösteriyor yapılan mesafeyi. Mümkün diil diyorum olamaz bööle bişiy. herneyse meğer kilometre diil mil ayarındaymış, ve tekerlek çevrem 2,1 diil 2,3 tü. bu iki konuya kesinlikle dikkat etmen gerek. es geçilecek bir konu diil. yaptığın mesafe, ortalama hızdan eğer emin olmazsan kendini profesyonel hissetmezsin.
Arkadaşlar; bu aslında genel bir şey: lütfen saatinizi kontrol edin, kilometre ye ayarlanmış olduktan sonra alın mezuranızı ölçün lastiği dişlerin dışından gererek. sakın 2pire yani yarıçaptan çevre bulma formülüne gitmeyin. çünkü ben o kadar uğraştım 2cm civarı bir hata çıktı. biz pi rakamını 3 veya 3,14 diye alıyoruz ama aslında pi=3,14159265(sanırım sonra 83 geliyodu) diye sonsuza giden bir rakam. bu bakımdan mezuranızda ölmeniz tavsiyemdir.
pi rakamıyla ilgili bir dip not: Rusyada ortaokullarda gençlerin ve çocukların hafızasını genişlettiği düşüncesiyle pi rakamının 3 ten sonra gelen bin hanesini ezberletiyorlar. getirin hesaplayalım