Scudo Sports

Hız ölçerde en güvenilir marka hangisidir?

Kamil

Daimi Üye
Tepki
62
Bisikletime hız ölçer almak istiyorum.Öncelikle önem verdiğim konu:gerçek hız değerlerini ya da en yakın değerleri gösteren bi' marka olması.Bu elektronik cihazlarda en güvenilir en yaygın marka hangisidir ve Ankara'da bunu uygun fiyata bulacağım yer neresidir?En iyi markanın ucuz bi modelini ya da orta fiyatlı bir modelini almak istiyorum.Bana hangi markayı(ve modeli) önerirsiniz?

Scudo
Cateye ve Blackburn ürünleri benim hoşuma gidiyor.

Sigma, Polar, Cateye, Blackburn ilk etapta aklıma gelenler. Bu saatlerin hiç birisinde herhangi bir hatalı ölçme vs sorunu yaşamazsın, yeter ki doğru ayarla ;).

sigma 1606L km saatim var.. gerekli her fonksiyonu ve arkadan ışıklandırmasıda var... fiyatıda 50 ytl civarı bişey... çok memnunum ,

aynen bendede aynı model var 1606 L. geceleri çok güzel gösteren bir aydınlatması var sanada tavsşye ederim zaten 50 liraya göre çok iyi bir ürün. zaten çok fiyat çıkmana gerek yok bence, doüru gösterdiğinden de ben eminim hiç merak etme.
bir kereseinde bodrumda bisiklet sürerken yokuşaşağı nir yola girdim, baya hızlıydım falan, gösterge 30 gösterdi. Allah Allah dedim heralde bana öyle geldi. sonra Akyarlar Bodrum turunu bitirip eve geldim kilometre ölçer 30 gösteriyor yapılan mesafeyi. Mümkün diil diyorum olamaz bööle bişiy. herneyse meğer kilometre diil mil ayarındaymış, ve tekerlek çevrem 2,1 diil 2,3 tü. bu iki konuya kesinlikle dikkat etmen gerek. es geçilecek bir konu diil. yaptığın mesafe, ortalama hızdan eğer emin olmazsan kendini profesyonel hissetmezsin.

Arkadaşlar; bu aslında genel bir şey: lütfen saatinizi kontrol edin, kilometre ye ayarlanmış olduktan sonra alın mezuranızı ölçün lastiği dişlerin dışından gererek. sakın 2pire yani yarıçaptan çevre bulma formülüne gitmeyin. çünkü ben o kadar uğraştım 2cm civarı bir hata çıktı. biz pi rakamını 3 veya 3,14 diye alıyoruz ama aslında pi=3,14159265(sanırım sonra 83 geliyodu) diye sonsuza giden bir rakam. bu bakımdan mezuranızda ölmeniz tavsiyemdir.

pi rakamıyla ilgili bir dip not: Rusyada ortaokullarda gençlerin ve çocukların hafızasını genişlettiği düşüncesiyle pi rakamının 3 ten sonra gelen bin hanesini ezberletiyorlar. getirin hesaplayalım:D:D:D

Teşekkür ederim arkadaşlar.Sigma 1606 L uygun sibi görünüyor 50 ytl fiyatıda normalmiş.

Geri