Scudo Sports

Hidrolik hava pnömatikli bisiklet?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Sahibinden'de gördüğüm bu ilginç ilanı paylaşmak istedim. bisikletin nasıl gittiğini, ne akla hizmet yapıldığını çözemedim.

(link)

Scudo
İşsizlik diye buna denir :D

Hidrolik sistem sanırım sadece arka amortisör olarak iş görüyor. ön maşa, kadro hepsi ayrı ayrı tez konusu.

@Volkan Akmese
5 dakikadır fotoğraflara bakıyorum sistemi (saçmalığı) hala çözebilmiş değilim :D

Saçma sapan bir şey yapıp ünlü olmak istemiş herhalde.
Pnömatik süspansiyonlu "lowrider" tipi arabalara özenmiş.

Oturduğunuz yerden bisiklette konforlu sürüş yapabileceğiniz açıyı ayarlamanıza yarayan sistem kısacası.

Üstteki tankta bulunan basınçlı hava alttaki silindire giriş-çıkış yaparak pistonu ileri-geri hareket ettiriyor. Bu ileri-geri hareket de loktiflerdekine benzer bir sistemle aynakol dişlisini çeviriyor.

@K. Benli

Piston sadece arka çatalı geriye doğru iterek bisikleti yükseltiyor yani sadece açıyı ayarlamaya yarıyor bisiklet yine pedal kullanılarak sürülüyor :)

@Gökhan Semiz

hatta bisikleti sürmek de mümkün değil, çünkü açıklamaya göre "zincir sürekli kırılıyor ve hava sık kullanılınca bitiyor." bunları çözersek tam bizlik bisikletmiş.

@Volkan Akmese

Doğru düzgün oturup hesap yapsaymış zincir kırılmazmış :) Fotoğraftan bile belli bisiklet normal halini alana kadar o zincir o kadar gerilir ki iki pedal da dediği gibi kopar :) Ben 5 dakikada çözerim acaba benlik mi :) :) :)

Zaman ve malzeme israfı yapmış.
Bisiklette plaj şezlongu gibi ikidebir kadro açısı değiştirmeyi düşünmek abesle iştigal.

@K. Benli

Sanayide zamanı ve malzemeyi bol bulmuş adam :)

Yazının sonunda güldüm :D Ben çözemedim kendine güvenen varsa alsın :D adamın arge çalışmaları yarıda kalmış devam ettircek eleman arıyor.

@Emre GÜLEN

Tabi yarıda kalır adam yaptığı işi bilse sonunu getirecek baksanıza hidrolik , pnömatik yazmış , sistemde hidrolik eleman yok :D :D

Geri