Scudo Sports

Hibrit Bisiklet

Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar!
Şu aralar bisiklete kafayı takmış durumdayım öncelikle İstanbul'da kullanabileceğim bir bisiklet aradım ve hibrit bisiklet olabileceğini düşündüm.Eğer yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorsanız söylemenizi isterim.

Bu yıl sadece YGS-LYS hazırlanıcam bu yüzden kütüphane ve dershane arasında bir yolculuğum olucak. Her ikiside bana yarım saat ve bu yolları bisikletle gitmeyi düşündüm. Markalara ve modellere baktıkçada kafam karıştı. Hem güzel hemde kullanışlı olmasını istiyorum. Ancak bütçem en fazla 800 lira,bu yüzden kullanışlı modellere bakmayı tercih ettim. Eğer aklınıza herhangi bir model geliyorsa lütfen yazın. Şimdiden Teşekkürler...

Scudo
Amörtisörlü maşalı şehir bisikletleri:
(link)
(link)

Sabit maşalı şehir bisikletleri:
(link)
(link)

Şehir içinde kullanacağın için amortisöre ihtiyacının pek olmayacağını düşünerek sana sabit maşalı bisikletleri öneririm. Bu fiyata alabileceğin 0 şehir bisikletleri bunlar. 2. el bakarsan daha üst model bisikletler bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
İkinci bisikletim city fun 70 :) şimdi yazlıkta,hala gitmedim 9 aydır yatıyor bakalım ne olmuş :)

@Oks26

Sağol teşekkür ederim hemen araştırıyorum.
@kaskreis

Aslında bende salcano arıyordum ama ucuza bulamamıştım çok sağol ikinci el bir yerden alabilirim.

Bende Mosso 1621 kullanıyorum. Tavsiye ederim bu fiyat aralığında iyi bir ürün.

@serenay_stl
Düz maşalı, alüminyum kadrolu, 24 vites, v fren şehir bisikletleri ihtiyaçlarınız için yeterli olur. Mosso, Carraro, Sedona, Bianchi, Geotech ve Salcano markaları uygun fiyatlıdır. İyi durumda ikinci el ilanlarını 1000 tl üst sınırına kadar inceleyebilirsiniz. Gerisi iyi inceleme ve pazarlık becerinize kalıyor.

Geri