Scudo Sports

Heyelan! Kar! Macera! Yalova (Sudüşen Şelalesi) Dağ Bisiklet Turu | Ride More Vlog 2

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

İstanbul - Yalova ( Sudüşen Şelalesi ) dağ bisiklet turu.
Çok güzel ve bir o kadar da maceralı geçti. Umarım beğenirsiniz.
Sormak istediklerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

İyi Seyirler!

✩✩✩ 1080p 60 fps izlemenizi tavsiye ederim ✩✩✩

✩✩✩Bana destek olmak için ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!
(link)...

Sürüş verileri:
✩✩✩ (link)

✩✩✩ INSTAGRAM: (link)
✩✩✩ STRAVA : (link)

Ride More!

Dosyalar

• youtube kapak 3.jpg
    youtube kapak 3.jpg
    198,7 KB · Okunma: 3
Scudo
İlk beğeni benden : Tebrikler :) Çok beğendim çok eğlenceli. Harika bir atmosfer, harika bir deneyim. Kıskandım desem yeridir ;)
ilk tepki de benden : Fck Cars pek hoş olmamış :(

Çok teşekkür ederim. Haklısınız böyle bir şey yapınca daha ince düşünmek gerekiyor. Bundan sonra kullanmam?

herşey güzel de müzikler yüzünden izlenmiyor video. doğa videosu çekiyorsunuz doğayı duyamıyoruz. hadi onu geçtim aniden yüksek sesle alakasız bi yerde alakasız bir müzik giriyor kulağım patlıyor. bir de emek verilip uğraşıyorsunuz o kadar. emeğinize yazık. hiç gerek yok bence. takip ettiğim yabancı ve profesyonel çekim yapanlarda hiç bçlye şeyler yok. izlemek için işkence çektim resmen.

Bir daha izlerim. Orada olmak isterdim Özcan :) Tekrar tebrikler dostum

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
Çok güzel, çok beğendim. Tebrik ederim. Arabanın gidemeyeceği yerlerden bisiklet ile geçmek de ayrı hoş olmuş. Nick resmim o yolun bahardaki halinde çekildi. Yaklaşık 4-5 yıl önce gitmiştik Sudüşene

• Beğen
Bravo hocam tebrikler. Gerçekten iyi cesaret böyle havada?

• Beğen
dogada bisiklet turunuz pek hos olmus, yalniz arkdaslarin müzik elestirisine katiliyorum. izlerken kimi yerde rahatsiz eden bir müzik yogunlugu var.

• Beğen
Tebrikler, çok güzel ama arka plandaki müzik gerçekten hoş olmamış yani sürükleyiciliği çok kötü etkiliyor. Son zamanlarda bu tip şeyler çok yapılıyor ama yarardan çok zarar getiriyor. Sonraki videolara hiç müzik olmazsa daha iyi olur. :)

Eldivenleri niye çıkardınız?

Çok beğendim. Bu tarz turları çok seviyorum. Ayaklarınız dert görmesin.

• Beğen
@makaram eleştiriniz için teşekkür ederim. Eleştirinizi destekleyecek link paylaşırsanız seve seve izlerim

@recep24ank Teşekkür ederim!

@historiyst üşümedim çok fazla. Bileklerimde duruyordu. Yalova'ya giderken taktım aslında :)

adamsın .) bişeyi merak ettim ayak ayaklar buz tutmadımı o kadar suyun içinden gir çık sonra kar, yürüyerek bir mesafeyi al parmak uçları donmuştur valla video çok keyifliydi tebrikler .)

@Anonim Teşekkür ederim. Tamamen müziğin olmaması biraz düşündürücü ve kişisel beğeniye giriyor. Sadece nefes sesi lastik sesi duymak pek bilemedim. Video da karda yürüyüş sesi, 2 yerde şelale sesi, bir yerde akan su sesi vb... şeklinde serpiştirdim. Eleştirinizi destekleyecek veya benim daha iyi video edit yapmamı sağlayacak örnek link verirsen seve seve izlerim. Daha yeni başladım dostum.

Çok keyifli bir tur olmuş, bir kaç yerde müzik ses seviyesi birden patlıyor onu halledersen tamam. Başarılarının devamını dilerim.

• Beğen
@Velespitli Seyyah teşekkür ederim. Nerelerde patlamış mesela? Örnek verirseniz sevinirim.

@efe14 teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Ayaklarım turun sonuna doğru üşümeye başladı. Giyimine dikkat edersen sorun ortadan kalkıyor. Giyim ve rotaya göre iklim şartları tespiti ve buna göre önlem. Ellerim çok üşümedi. Sudan geçerken ellerim ıslandı ve sonrası üşüdü. Orada eldivenleri takmam gerekiyordu :)

@Karagöz teşekkür ederim. Nereleri rahatsız etti mesela? Paylaşırsanık sevinirim

Tebrikler, zorlu bir rota olmuş sizin ve arkadaşlarınızın pedalına kuvvet inşallah hasta olmamıştır kimse.

• Beğen
@Çetin ŞAHİNÖZ Teşekkür ederim. Evet güzel yerler gerçektende. Yalova bisiklet konusunda oldukça doyurucu bir yer

@Mhmm@ Teşekkür ederim. Herkesin keyfi yerindeydi :D Çok Sağolun

@sadi imren Evet oldukça güzel parkurla mevcut. Araç deseniz yanınızdan az geçer. Çok seviyorum Yalova'yı...

Geri