Scudo Sports

Herkese selamlar Şehİr/tur bİsİkletİ seÇmeme yardimci olurmusunuz ?

ENDER GÜL

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Kron
HERKESE SELAMLAR 1 HAFTA İÇİNDE ARTIK BİSİKLET SAHIBI ALMAK İSTİYORUM İSTANBUL İÇİNDE ÜSKÜDAR -KADIKÖY-ÜMRANİYE ÜÇGENİ İÇİNDE KULLANCAGIM BİR SEHİR BİSİKLETİ ALMAK İSTİYORUM BÜTÇEM 1000 LİRA KADARDIR. ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM Bİ ARKDAŞ GT TRAFFIC 4.0 ŞEHİR/TUR BİSİKLETİ 2013 ÖNERDİ SİZİNDE TAVSİYLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER... :rolleyes:

Scudo
(link) çeşit çok aradığınız katagoride iyi bir şehir bisikleti istiyorsanız bütçeyi 1-1.5 arası yapmanız lazım çünki bir kere alınıyor sonra pişmanlık yaşamayın derim...

Düz maşalı modelleri düşünürseniz, Sedona 321 ve Fuji Absolute 2.1 önerebilirim. Çok yakın bisikletler. Fuji'de arka aktarıcı Alivio, 321'de Acera. GT Traffic 4.0 da yine bunlara denk bir model.

Kilitlemeli maşalı modelleri düşünürseniz de, Merida Crossway 20 V ya da Salcano City Sport 30 önerebilirim.

http://www.erdoganlarbisiklet.com/media/upload/image/kadro%20%C3%B6l%C3%A7%C3%BC1.png

ender bey bacak uzunluğunuzu ölçermisiniz,
kaç cm ,testisler hesaba katılmayacak, bacak ile gövdenin birleşim noktası baz alınacak..dıştan kalça tarafından ölçmeyin içerden ölçün iki bacak arasından ölçüm yapın ..ayağınızın topuğundan bacağınızın gövde ile birleştiği nokta bazdır..
evet önemli..

ender bey ayrıca boy kaç ..

Geri