Scudo Sports

Her bisikleti elektrikliye dönüştüren tekerlek

MertAG

Forum Bağımlısı
Tepki
570
Bisiklet
Kron
(link)

Gün geçmiyor ki ağzımız açık kalmasın hani gavur yapar(tamam çok itici geliyor gavur bende farkındayım) türk bakar dedikleri var ya işte bu galiba...

Scudo
her ne kadar bisiklette bu tarz melezlikleri sevmesemde single görünümlü vitesli bir bisiklete sahip olunabilecek bir sistem hiç fena değil:harika:

Spor ve sağlık amaçlı kullananlar için değilde ulaşım ve gezinti için bisiklet kullanımında olur.

Bu olmuş gerçekten olmuş :) Hem şekil olarak güzel hem de 80 kmde 30 km/s hız sunuyor. Benim merak ettiğim yük altındaki durumu nasıl yüklü bir bisiklette neler yapabiliyor?

• Beğen
Tepkiler: MertAG
@soneryen

Arada pedalda çevirecek aslında işe gidenler için gayet uygun çünkü aşırıda terlemeyecek..

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
sistem gayet akıllıca ama ben bu mekanizmanın 80 km boyunca 30 km hızla götürebildiğine inanmadım.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@MertAG
Ben işe aynı zamanda spor amaçlıda gidiyorum.Havalar ısınsada biraz ter atsam olayındayım :)

• Beğen
Tepkiler: MertAG
@Candan Biberci

Hacı abi o işe göre değişir bir bankacı 2 gün terli gider işe 3. gün de terli giderse gidecek bir işi olmayabilir...

@Kuzey Ege

Düz yol için verileridir büyük ihtimalle türkiye için 15 diyorum bende :D

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@MertAG
Pardon hacı ben benim gibi maraba-amele takımını düşünerek yazmıştım:) %0.1 i işe bisikletle giden bankacıları değil.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Candan Biberci

Sen gönlümüzün bankacısısın :D

@MertAG
Ulaşım amaçlı işte. Aynı şeyi konuşuyoruz

2 dakika mı dünya mı
@barış barış

bunu yarıştan kulancan haci hemde türkiye turunda bak o zaman ne cevherler çıkar bizden :D

misal söyledim ama yakında onuda yaparlar belkide yapmışlardır

@mutlu07

Bıktık abicim birşeyimizde dopingli hileli olmasın bea :)..

Geri