Scudo Sports

Hediye bisiklet

emir ahmet

Üye
Tepki
0
İsim
emir ahmet y
Arkadaslar herkese merhaba bir konuda yardimini lazim 2 gün önce doğum günümde bianchi scorpion marka model bisiklet hediye geldi ama almak istediğim bisiklet bu değildi nette kotuluyorlar bi bisikleti ben amortusorsuz bişey tercih edecektim ama bu var su an elimde sizin yorumunuz nedir

Scudo
Ne yardımı,neyi söylememizi istiyorsun anlamadım. Öyle istiyorsan sat hediyeyi yada koy bi köşeye istediğini al. Bunda soracak bir şey göremedim?

@emir ahmet Hayırlı olsun hocam bisikletiniz öncelikle. Biskletin özelliklerini bilmem tabi ama hediye eden kişi yakınınız ise alındığı yerden üzerine katkıda bulunup istediğiniz gibi olan bir şehir bisikleti tercih edebilirsiniz. Yada bu ricada bulunabileceğiniz bir ortam yoksa (gerçi hediye ama) değerinin biraz altında (çok değil ama sıfır sonuçta) satıp yine istediğiniz marka yada tarza yönelebilirsiniz. Ancak şu varki bisiklete biraz ısındınız ama olumsuz yorumlar kafanızı kurcalıyorsa, en azından biraz bisikletinizle flört edip birbirinize uygun olup olmadığınızı test edin, olur ki güzel bir ilişkinin başlangıcı olur. :)
Ürünü tanımadığım için yorum yapamadım hocam kusura bakmayın tekrar hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: emir ahmet
hediye satılır mı diye soruyorsan sana kalmış birşey ben olsam satar istediğimi alırmıydım bilemedim şimdi ama istesen hediye geleni kullan sonra istediğin alırsın

Bisikleti kullanmayacaksan ki kullanmayı düşünmüyorsun diye düşünüyorum.. Direkt sat istediğin beğenerek-severek süreceğin bir model al..
-Yüz ifaden değişmiş bir şekilde sürmenin anlamı yok sat kurtul :)

Geri