Scudo Sports

Hediye bisiklet girişimi

Kunget

Forum Demirbaşı
Tepki
379
İsim
Emre
Bisiklet
b'Twin
Selam, rockrider 520 aldıktan bir süre sonra bisikletin keyfini almaya başladım ve bana lazım olanın yol bisikleti olduğunu anladım. Rockrider 520’yi sattım fakat hala istediğim triban 500’e ulaşamadım. Acaba bir yüzsüzlük yapıp, 100 takipçisi bile olmayan twitter hesabım ile decathlona kaç rt karşılığında bir triban 500 hediye edersiniz diye sorsam mı? Kabul olursa üyelerden de bir rt alır mıyım? :D

Scudo
@Mehmet Metin Levent hangi şirketin var ki? Ama bunu yapan bazı kişiler var. Belki küçük reklam amaçlı olumlu bakar teklifime diye düşündüm ama küçük bir pürüz var ben fenomen değilim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tıvaytırım olsa rete yaparım. Deneyin bi şansınızı.

@Mehmet Metin Levent Önce decathlona yazıp olumlu bir cevap almam lazım. Zaten olumlu bir cevap alırsam burası olsun twitter'daki bisiklet toplulukları olsun her yere yazarım

• Beğen
@Kunget bu bir atılımcılıktır. Denenebilir ve başarıya da ulaşabilir. Decathlon reklam için büyük paralar harcıyor. Siz eğer adını binlerce kişiye duyurmayı vaad edip başarırsanız size bir bisikleti çok görmeyeceklerdir. Dünyada bu tip ilginç başarılar var, net olarak hatırlayıp yazamasam da :) Hatta en son Mcdonalds'ın bu tip bir haberini okumuştum. İki gence yüklü miktarda para vermişti bu tip bir projeyle adını duyurdukları için. Yanlışım yoksa 50 bin dolardı tutar. Bu tutarlar bizim için astronomik, ama firmalar bu paraları zaten aylık olarak reklam firmalarına veriyor.

En güzel citos Patos'tur yazan bir kadın bile 1 koli citos gelmişti bende başka markaya denesem çok güzel olur ya :D

Bu meseleyi çok dillendirmeden bodoslama girişin bence , bu hayalinizi hayata geçirmezseniz , her an pişman olursunuz ama yaparsanız olumsuz olursa en azından şansımı denedim dersiniz , birde olumlu olursa :)

Mesaj atıp sorarsanız olumlu yanıt vereceklerini sanmam ama direk bu işi yapar , ve yayarsaniz olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman ben direk decathlona bir dm gönderip kaç rt karşılığında bana bir triban 500 hediye edersiniz diyorum :)

İşlem tamamdır :) Eğer olumlu cevap gelirse rt için konu açarım
@Serkan Mıstınoğlu forum kurallarına aykırı ama bütün başlığı büyük harf yaparım :D

Dosyalar

• 13EC52FA-B0FF-4249-8749-847CCA75ED0D.png
    13EC52FA-B0FF-4249-8749-847CCA75ED0D.png
    22,1 KB · Okunma: 49
Bence Decahtlon reklamı niteliği taşıyan tvitler ve onları öven sözler yazsanız daha iyi olurdu bunu kabul edeceklerini sanmam

• Beğen
@Afyon35 lafı dolandırmayı hiç beceremedim şu ana kadar direk balıklama girdim konuya. Rt ile reklamını yapacağını kavrar diye düşünüyorum. Kabul ederse tek endişem insafsızca bir hedef belirlemesi :D

Aldığın bisikletle yetin bence..
Bu tarz şeyler hoş değil..

@Kunget Decathlon'a attığınız mesaja cevap gelmeyecektir. İcraat yapmanız lazım önce :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Serkan Mıstınoğlu bir umut işte :) zaten takipçi sayım 3 haneli bile değil. İcraattan önce direk ona bakıp vazgeçerler

Insanlar neler denemiyorki sizde sansinizi denemissiniz ama inanin bana bu fikire gelen ilk kisi degilsiniz. Bu kadar basit olsa bu yolu herkes secerdi. Büyük ihtamelle sizin gibi günde kac kisi o mesaji gönderiridir decathlona.

Bana tam olarak su olayi hatirlatti.

dilenmek.png

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Murat Cömez bu durumda mesajlar çok var biliyorum. Gürkan Genç'e bile bu tarz bir sürü mesaj gidiyor. En azından adamlara küçük çapta reklam teklifi sundum ve kabul ederse verdiği sayıya ulaşabileceğimin garantisi yok. Reklamını yaptığıyla da kalabilir hiçbir masrafa girmeden. Bakalım zaten haber yok ve pek ümidim de yok bu konuda

• Beğen
Biraz shop ve biraz espri kabiliyeti ile isminizi duyurabilirsiniz bence

Bir reklam ajansında her gün onlarca farklı "Bana hediye olarak X verin" tarzı mesajlarla karşılaşan biri olarak bir kaç tavsiye vereyim.

Öncelikle Decathlon'a "Bana bisiklet hediye edin" diye mesaj atmak hiç bir işe yaramaz. Biz o mesajı görürüz. "Neutral, Soru/Yardım-Ürün, Bisiklet" şeklinde işaretler geçeriz. (Çalıştığım ajans Decathlon'la çalışmadığı için tam olarak nasıl işaretlediklerini bilemiyorum)

Sen öyle bir şey yapmalısın ki ya Decathlon bu fikri daha geniş ölçekte hayata geçirebilsin ya da hali hazırda etkili bir fikir olsun. Mesaj atmakla ya da retweetle olmaz.

Bir örnekle açıklayayım. Mesela bir öğretmensin. Çocuklarına "Hayalinizdeki bisiklet" temalı bir resim çizme ödevi verirsin. Çocuklar çizer. Sen bunları yayınlarsın. Muhtemelen hepimizin hoşuna da gider. Decathlon'un sosyal medya ekibi bunu görür. Bir hashtag üretir... "#uçanpisiklet" gibi. Çocuklarının çalışmalarını Twitter'da yayınlar. En beğenilen 3 resme bir bisiklet hediye eder.

Sen de "Hani bana, hani bana" dersin... Belki verirler, belki vermezler...

Bu arada sadece sosyal medya değil, web'de yazılanlar da sosyal medya dinleme applerinde görülüyor. Yani süper bir fikir bulursan kısa zaman içinde hayata geçirmen gerekebilir.

Son bir şey daha.. Madem Rockrider'ını sattın bence 2. el olarak yol bisikletlerine bakabilirsin. Bazen oldukça makul fiyatlara çok güzel bisikletler denk gelebiliyor. Ben mesela şu anki bisikletime öyle kavuştum.

Geri