Scudo Sports

hazin son

Scudo
kerim tekin...KAZIM KOYUNCU(onun yeri ayrı)...barış akarsu..yok yok... bu konudaki fikrim netleşti.. zibidiler kalıyo,adam gibi adamlar gidiyo... başımız sagolsun...

yakından takip ettiğim bir şarkıcı değildi kendisi hakkında pek fikrim yok ama bukadar genç yaşta çok üzücü.dün sarı sıcakta onun adına düzenlenen programda ölüm haberi gelince oldukça üzücü bir an oldu.Allah rahmet eylesin oldukça gençti....

:( Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. Kendisi de motosiklet sever olduğundan, motosiklet fuarında görüşmüştüm, o kadar cana yakın, o kadar sıcak kanlı bir insandı ki, hiç kimseyi kırmadan, sıkılmadan tek tek selamlaştı, isteyenlerle fotoğraf çekti, etrafındakilerin tek tek halini hatrını sordu. Belki dışardan ''ünlü olduktan sonra burnu bir karış havadadır'' tepkileri gelse de zaman zaman, aslında öyle değildi.

Çok dua ettik, belki iyileşir, genç yaşında toprak olmaz diye, ama olmadı... Dualarımız yetmedi... Mekânı cennet olsun, Allah geride bıraktığı ailesi ve yakınlarına sabır versin.

Yazık ya..Adam kendi halinde efendi bir adamdı..Müziği seviyordu..Motoru seviyordu..

Allah rahmet eylesin...Sonuçta
ne olursa olsun hayatı çok kısa yaşadı..

Allah rahmet eylesin.İyi birisiydi.Hepimiz ders almalıyız bu olaydan.Hayatımızın kıymetini bilmeliyiz.

Yalan haberler üreterek insanları yanlış bilgilendiren, Barış Akarsu'nun yoğun bakım fotoğraflarını çektikleri yetmiyormuş gibi bir de bunları web sitelerinde yayınlayan, hatta bunu bir rating malzemesi yapan anti-profesyonel medyayı buradan esefle kınıyorum.

Barış'ın şansı vardı, bu iğrençlikleri görmedi. Artık sözün bittiği yer burası. Şu anda bile bu kadar seveni olduğuna göre yaşasaydı eminim bu kitle yaşadığı ülkenin sınırlarını aşardı.

Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, toprağı bol olsun.

Allah kahretsin bu zihniyeti...Uyuz oldum her yerde hastahanedeki fotoğrafları..
İnsanlar nasıl bu kadar Granit kalpli olabiliyor? Ailesi orda acı çekerken birde televizyonlarda o fotoları????

İsterdim ki Yavuz ÇETİN,Barış AKARSU,Kazım KOYUNCU yaşasalardı da bir grup kursalardı...Heralde dünyanın en iyi grubu olurdu..Gerçek rock müzik dinlerdik...Ne yazık ki hiç biri artık bu dünyada değil :( Ama hiç yokdan daha iyi bir yerlerdeler..İnsanların kötü durumdaki hallerini üç kuruş paraya ekranda göstermeyecek varlıklarladırlar...

Keşke ölmeseydi.Hem bak Beşiktaş'lıymış tabiki şaka Türkiye çok önemli bir sanatçısını kaybetti.Geçmiş olsun.

Geri