Scudo Sports

Hayko Cepkin'in Aşkın Izdırabını... hakkında yorumlar

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Merhaba,

Hayko Cepkin'in Aşkın Izdırabını... albümü müzik marketlerde satışa başladı ve ertesi günü nete MP3 formatında düştü. Dinleyen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

Saygılar.

Scudo
Albüm lansmanını internetten izleyen ilk 400 kişiden biri olduğum için albüm fizy.com tarafından hediye olarak gönderildi... Aşkın psikolojik sorunlarını anlatan farklı bir albüm olmuş. Bruthal vokallar artık daha güzel ve yerli yerinde screamler de öyle... Dinlenebilecek bir albüm olmuş...

Ben Hayko Cepkin hastasıyımdır. Çok severim. Fizy'nin öyle bir uygulaması olduğunu bilmiyordum, ama lansmanı ben de fizy'den izledim. Albümü de ilk çıktığı gün aldım. Hala dinliyorum. Bence de hoş bir çalışma olmuş. Müzikal anlamda Sandık'tan bir tık yukarıda olduğu kesin ama Sandık'a konu olarak vurgunum, o ayrı.

Bende pek beğendim albümü. Bir ton grup dinliyorum ama hiç birine para vermedim ama bu albüme vermek istiyorum. Yalnız bu tür parçalar kafa yapımı çok etkiliyor,tereddüt ediyorum almaya. Diyeceğim ise çok güzel.

sıkı bir hayko'cu olarak bu habere sevindiğimi belirtmem gerekiyor albümü bu hafta alırım sanırım

Bende çok sıkı bir Hayko'cuyum diyebilirim kendime bu yüzden albümü kazandım zaten :) Sandık' la müthiş bir sükse yaptı Hayko ve artık daha çok insan tarafından takip edilir olud
'' Aşkın Izdırabını... '' albümü ise piyasada ki albümlerden çok çok farklı zaten bu yüzden güzel ve bu yüzden Hayko Cepkin :)

Her albüme bir konsept belirleyip şarkıların buna göre yapılması olayı beni çok etkiliyor. Sandık'ın konsepti ölümdü. O nedene onun yeri her Haykolik için farklı olacaktır. Bu arada Ocak ayı içinde İstanbul konseri beklemekteyim. Çünkü Ocak sonunda turneye çıkacakmış. Şu an işsizim,ama ne yapıp edip parayı bulur giderim :D

@Onur Ali İmren

Hayko'nun olayı zaten budur. Beyni etkiliyor adam. Hangi notanın, sesin, efektin beyinde neler yaptığına bir haritası olduğunu düşünmeye başladım artık.

Sandık Albümünün son konserine gitmiştim Erdek' te 10.Riders Motosiklet Festivaline gelmişti ve Sandığı beraber kapatmıştık :) Bu albümde ilk konseri Almanya Berlin' de yaptı ona gidemedik tabi :p Ama denk getirebildiğim ilk konserine gitmek istiyorum :)

Aaaa :) O da iyimiş :) Kolum kesikti o zamanlar dikiş ve bandaj vardı kolumda hatta görenler çok yakışmış diyordu ( sargı bezinin düşmemesi için takılan fileye ) :) Hayko' nun dövmesine benzetenler vardı da sonra da özür dileyip geçmiş olsun diyorlardı :D

koçfest etkinlikleri kapsamında buca tınaztepe kampüsüne gelmişti şeboyla birlikte mükemmel bir atmosfer vardı tadı hala damağımdadır diyebilirim izmire yine bekliyoruz hayko'yu son albümü dinliyorum şu an sağlam brütal geçtiği bir şarkı tespit ettiğim anda antrenman list'ime dahil edeceğim

Geri