Scudo Sports

Haydi gelin tanışalım bir bütün olalım

bsklt07

Forum Demirbaşı
Tepki
894
İsim
tuğrul
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
İnstigram bskltman
twitter bskltman
YouTube (link)
Facebook (link)
kullanıcıları kullanıcı adlarımızı yazalım

Scudo
Yeni insanlar tanımak, tanışmak güzeldir ama merak ettiğim bunun için onca sosyal medya platformlarına gerek varmı? Hali hazırda forum var zaten. Özel mesaj yollama seçeneğide mevcut.

Biliyorum onu hesabı olan var mı yok mu diye sordum
Yeni insanlar tanımak, tanışmak güzeldir ama merak ettiğim bunun için onca sosyal medya platformlarına gerek varmı? Hali hazırda forum var zaten. Özel mesaj yollama seçeneğide mevcut.

Siz bizi konuya gerek kalmaksızın bulup zaten ekliyorsunuz. Sizinle burda bu konunuza denk geldiğim için söylüyorum, bir istek gönderip reddedildiğinizde 10 kez aynı isteği lütfen göndermeyin, zira ilk defa birini engellemek zorunda kalmıştım, o da sizmişsiniz.

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 (13 adet)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ne amaçlı olduğu belli oldu :koptum: :koptum: :koptum:
Neymiş amacım
Siz bizi konuya gerek kalmaksızın bulup zaten ekliyorsunuz. Sizinle burda bu konunuza denk geldiğim için söylüyorum, bir istek gönderip reddedildiğinizde 10 kez aynı isteği lütfen göndermeyin, zira ilk defa birini engellemek zorunda kalmıştım, o da sizmişsiniz.
Başka bir yerden hatırladığım için istek göndermişimdir ayrıca istek yollamak suç mu canınız sağ olsun ne diyim engellediyseniz ben saymadım kusura bakmayın yazan arkadaşlar iyi niyetiyle açtım içinizde ki olumsuz düşüncelerinizi kendiniz de biriktiriniz

Geri