Scudo Sports

Hayal kurmak

luckxor

Forum Demirbaşı
Tepki
1.131
Bisiklet
Focus
Artık günlük yaşamda hayal kurmak tabiri üzerinde düşünen kaldı mı? Geçen gün aklıma geldi. Çocukken ve ergenlik dönemlerimde ne çok hayal kurardım. Mesela Bir hayalim de motorlu paraşütle dünyayı gezmekti. Bazen rüyalarımda görüyorum böyle bizim mahalleden havalanarak uçuyorum. Önce oturduğum yerleri sonra arkamda şehri bırakıp dağ orman gidiyorum. Bazen elektrik tellerine takılıp düştüğümü bile görüyorum. :D Bazen uçarak şehirde adeta zaman yolculuğuna çıkıyorum. Oturduğum muhitlerin tarla olduğunu, Boğaza yakın yerlerin 60-70 lerdeki halini görüyorum. Hatta bir keresinde Beyoğlun'da inip Hulusi Kentmen ile tavla oynamışlığım var. İşte hayal kurmak, rüyaların sihirli değneği ile beni acayip dünyalara götürüyor ara sıra....
Ancak artık hayal kuramıyorum kuramıyoruz. Oturup bir şeyler düşünmek istiyorum. Eskisi gibi... Rutin maddi ve manevi kaygılar olmadan. Ama öyle bir şans yakalayamıyorum bile. Hayallerinizden vazgeçmeyin. too be continued.

Scudo
Zengine sormuşlar ne istersin diye.
"Bana fakirin hayalini getirin" demiş.
Burayı zengin felan okursa hayalimi söylüyorum "Kedi Hamletin hesabına 1 milyon dolar yatırmak"
Zengin kardeş, yatır da görem.

• Beğen
Tepkiler: luckxor
Geri