Scudo Sports

havlu atlet çalışmaları vol.1

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
arkadaşlar herkese merhaba.
forumda terlemeyle ilgili bi konu açmıştım.
Emre Yönlü er arkadaşımızda bana ben havlu kullanıyorum hem öne hem arkaya hem terimi emiyor hemde rüzgarı kesiyor çok kullanışlı demişti.
bende bunu biraz geliştirdim. şuan sadece kalıp çizimi var :D
sol taraflardan dikili olacak sağ taraflardan da cırt cırt olacak şekilde.

prototip çalışması olarak büyük bi havluya sadece kafamın gireceği bi delik açmıştım o bile çok işime yaradı.

(link)

Scudo
Peki derinin nefes almasını engellemesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Vücudun hava almasını engellemeyecek mi?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
ter her sporun olduğu gibi bisikletin de doğasında var malesef. bütün saçma ve önyargılı bakışlara rağmen o yüzden dar ve sentetik elbiseler giyiyoruz. çünkü vücudumuza yapışan kumaş teri dışarı atıyor aynı zamanda nefes alıyor. havlu belki bir miktar rüzgarı keser (bisiklet için özel incecik rüzgarlıklar mevcut) fakat bütün teriniz vücudunuzda kalır. isterseniz formanızın altına şu şekilde birşey giyip kendinizi da serin tutabilirsiniz:
http://www.wilierbikes.co.uk/2014/shopimages/products/extras/WL103%20-%20Sleeveless%20Base%20-%20Zoom.JPG

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
arkadaşlar havlu atlet satılıyor kesip dikmenize gerek yok hemde çok kaliteli yapmışlar sırtı havlu teri de daha çok emiyor,tavsiye ederim google a havlu atlet yazın çıkıyor karşınıza

Yaz aylari neyse de kisin teri tutacak pamuklu kiyafetler giymek zatureye davetiye cikarmaktir aman dikkat

dechatlondan atlet ve fermuarlı tşrt aldım. kollarıda takılıp çıkarılabiliyor.

gece sürüşlerinde bile tşrt değiştirmek zorunda kalan ben. güneşli havada bile rahatsızlık duymuyorum artık. hep kendi kendime eziyet ediyormuşum.

@chn krmz

Patent alırsanız beni de görürsünüz artık :p çok guzel olmuş ayrıca...:in:

@Emre Yönlüer

geç kaldın :D
yaptım ama kullanım kolaylığı yok. bende termal atlet ve özel ter düşmanı tşrt aldım :D

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/25/111.jpg

@izzet kurt

Tüh!!! Benden önce yapmışlar çoktan....:eek: :D

@Emre Yönlüer

sen patent çıkarmakta geç kaldın bence :D

yün atlet giyebilirsiniz, terinizi çekmede faydası olacaktır ayrıca yün ıslandığında etrafa ısı verir bir nebze de ısınızı koruyacaktır ;)

Havlu atlet işi yapan kuzenim var. Sanıyorum patenti de kendisine ait. Atletin sırt kısmı havlu olarak tasarlanmış ve çoraptan iç çamaşırına kadar bir çok ürün mevcut.

(link)

@Atahan Eker

Neden 8-9 yaşımdayken düşünmemişim bunu??!!!!.. Şimdi havlu ve atlet fabrikam olurdu ihraç ederdim :D :cool:

Geri