Scudo Sports

Havaya silah sıkanlar

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Nefes nefese yokuş çıkıyorum,ağaçların arasında birilerinin konuştuğunu duydum,aralarında kim atacak,kaç tane atacak tartışması vardı,birinin diğerine ''boş alana sık'' dediğini duydum..Tam yanlarından geçerken başladı sıkmaya,tak tak tak..Ben de boş alana doğru,dağa doğru gidiyorum:krktm:
Dönüyüm mü filan dedim,dönmedim,gittim..İyice nefret ettim ama bu topraklardan da,bu insanlardan da..

Polise ihbar ettim bunları..Arabayı,plakasını filan belirttim ama değişen pek bir şey olmayacak yine..Bunlara ceza filan verilse,yine başkaları oralarda silah sıkacak..Bunu da belirttim polise..''Yaşadığım şehirde yolda bisiklete binmeye korkuyorum'' dedim,daha ne diyeyim?!

Scudo
İstanbul'un göbeğinde, Cumartesi sürüşümden kalan şu Strava kaydını buraya bırakıp uzaklaşıyorum.

Screenshot_20190319_202229_com.strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
gecenlerde bir afis gordum ,avrupa yakasinda, e-5 ustunde , ruhsat+av tufegi .... kadar TL diye. dolayisiyla ne bekliyorsunuz ki ?

Neyse...

Dipçe: Hedef gözetmeksizin, rastgele ateş eden insanlardan hiç haz etmem ama bu silahın değil insanın kusurudur.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Tüm dünyada sivillere silah (her türlüsü) satışları derhal yasaklanmalıdır. Yoksa bu bireysel silahlanma yüzünden kim bilir daha neler neler olacak. Evet bu tip bir yasak silah baronlarının işine gelmez ama yapılmak zorunda. Bence şu an insanların bu konuya yoğunlaşması lazım diye düşünüyorum. Hergün bu bireysel silahlanma yüzünden kaç tane insan ölüyor. Ne olacak böyle bilmiyorum.

Arkadaşım whatsapp dan bir link paylaşmış, açtım baktım, diriliş Ertuğrul dizisi ile alakalı, diziyi seyredenlerin ruh halini anlatan bir video çıktı karşıma. Sonuna kadar baktım ve Ülkenin son yıllarda yaşadığı ruhsal çöküşün tesadüf olmadığını anladım. Her şeyi geçtim, diziyi izleyip. elinde kılıçla nara atıp. mahallenin sokaklarında AT üstünde koşturmak nedir arkadaş.

Süper baba, ikinci baharla büyüyen nesilim ben. Bizimkiler izlerdik tv de, alf vardı ya alf ahhhh ulan ahhhh diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ahhhhh ulan ahhhh.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@MuratHan

Yazik. Ciddi ciddi osmanlinin yeniden kurulacagini saniyordu enayiler. Hayaller osmanli hayatlar tanzim hiyar :D

10 milyar diye bir kitap var. Artan dünya nüfusu kit kaynaklar ve gelecekle ilgili. Basit sade bir kitap. Yazarı, yanında çalışan genç çalışanına soruyor, bu gidişatta çocuğuna ne öğretirsin diye. Genç çalışan, çocuğuma silah kullanmayı öğretirdim diyor. Gidişat kötü ancak, kişisel korunmada, son kertede açıkta kalmamak için, işin bilim adamları bile silahlanmayı üstü kapalı öneriyor.

Ilkokul arkadaşım sosyoloji bitirdi. Memleket gercegi... Formasyon alıp öğretmen oldu.
Insan ve toplum üzerine kitaplar değil artık kör göze filmlerle sterotipleri anlatıyorlar.
Jaws serilerinin kötü karakteri aslında paragöz , insanları umursamayan işadamı , idareci... olması gibi
Al burdan yak...
(link)

Not savaşa silaha karşı değilim. Yeterki kiskirtanlar , menfaat sağlayanlar en önde olsun...

Rahmetli elçinin dediği gibi:
This is madness!

Geri