Scudo Sports

Havalı Maşa ve Gördüğüm İlan Hakkında

Murat T.

Aktif Üye
Tepki
34
Bisiklet
Kron
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir süre önce burada 350 TL bandında havalı maşa önerilerinizi almıştım. Gayet de güzel görüş yardımı almıştım. İşte bunlar neticesinde bende az kullanılmış Sr epicon arayışına girdim fakat bulamadım işte. Tabi bu süre zarfında sahibi bulunduğum Kron Xc 750 bisikletimin maşası bileklerime güzelce masaj yapmaya devam etti. Ekonomik olarak da biraz biraz yetkin duruma geldiğim için artık havalı, fiyatını hak eden bir maşa almak istiyorum diyerek diyerek gezerken performans bisikletin (link) linkindeki ilanı gözüme ilişti yine. Yine suntourun bir maşası. Suntour X3 Raidon. Epiconun alt bir modeli fakat sıfır işte. O linki incelemenizi rica ediyorum, performans bisikletle ilgili herhangi bir kötü yorum kulağıma çalınmadı. Fakat sizin görüşlerinize göre, bu fiyata bu maşa hakkkını verir mi sizce? Düşünceleriniz nelerdir? Hem kredi kartı ile ödeme de var.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
390 TL ye alınabilecek bir maşa! Her hangi bir sorun yaşamazsınız. Performans açısından Epicon' a yakındır..:)

• Beğen
Tepkiler: Murat T.
Tek fark ağırlık diyebilirim.

1296 işlemden % 100 olumlu puan almış bence bunu da göz önünde bulundur :)

Ağırlığını öğren 2.00kg ve üstündeyse hiç girme değmez epıconun ağırlığıyla karşılaştır

Geri