Scudo Sports

Havalı maşa seçimi

Tepki
78
Bisiklet
Diğer
Şuanda elimde bulunan Scott scale 670 var üstünde ise sr-suntour xcr maşa bulunmakta daha iyi performans alabileceğim havalı maşa almak istiyorum sınırı çok zorlarsam 1400 tl civarında tutmak istiyorum önerilerinizi almak isterim :)
http://25.media.tumblr.com/0eca788af804f2e52b2af56870399b80/tumblr_mtbgb4bXmX1sgv6h3o8_1280.jpg

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
Manitou en iyisi olacaktır. Seven-R Pro yada Marvel PRO bakabilirsiniz...

Yada Sid cup , fox talas 36 da olabilir...

(link)

(link)

(link)

Gibi...

RockShox REBA RL modeline bakabilirsiniz renk kombinasyonunu da bozmamış olursunuz çok fazla. ;)

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Altınkaynak
epicon x2 solo air kullanıyorum ben memnunum fiyat performans acısından ama daha ust bısey ıstersenız rock shox tavsiye ederim..

Manitou r7 öneririm cıkabilceniz fiyata magnezyum ayaklar sayesinde haifftir profesyonel ürünlerdir 2. el temiz bulursanız cok ii fiyatlarada alabilirsiniz pro platinium gibi modelleri mevcuttur youtube den veya baska yerlerden icnelemenizi tavsiye ederim ilerde gecmek istedigim faakt maddi sıkıntıdan gecemedigim masadır r7.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
recon gold solo air kullanıyorum gayet memnunum.500 600 gibi bi fiyata sanırım 0 bulabilirsin sorunsuz olarak kullanırsın.daha hafif olsun diyorsan dual air bakman gerek onlarda 1000 liradan galiba başlıyor.ama eğer pro yarışçı değilsen hiç gereği yok ..

Bütceni biraz daha zorlaya bilirsen sana DT Swiss XRC 100 Carbon masa verebilirim. Agirligi 1280g buna gidondan kilit kolu ve kablosu dahil. Bundan iyisini de bulmak biraz zor.

Max 600-650 lirayı maşaya ver, jant setini değiştir,stok gidon ve boğazı ağırdır onları değiştir daha çok memnun eder

edit: Aynakolunu da değiştirmeni tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
1400 TL ye maşa ha.vay bee.para var huzur var diyorsun yani :D arkadaş ben bisikletimin sıfırı 1450 TL diye ikinci el 1000 TL ye aldım (Mosso XC 980 Acera 29 Jant Bisiklet) maşa için 1400 TL ayırıyorsunuz demek :O benim bisikletin maşası 29 Masa suntour SF12 mesela.bu havalı maşalarla ne gibi bir fark var arada.biraz işin acemisiyim.çok farkında değilim aydınlatırsanız sevinirim.

Havalı maşalar yaylı maşalara göre daha hafif hassas ve yumuşak olur. 1400 lira bir maşa için aşırı bir fiyat bana göre orası ayrı yarışçılar kullanılayor ama imkan varsa bir şey diyemeyiz.

Sony Xperia Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Kaan GÜNGÖR

Siteden linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorlar ne olduğunu bilmeden :D Amaç yazmış olmak

Bu paramı parçalayıp ayna kolu maşa ve üstüne kalan parayla da eksik gördüğüm şeyleri değiştirmeye karar verdim hepinize teşekkürler :)

konu güncel. sizce orta halli bir kullanıcı için nasıl bir maşa seçilmeli?

konu güncel. sizce orta halli bir kullanıcı için nasıl bir maşa seçilmeli?
Ben orta halli bir kullanıcıyım. Benim seçimim rockshox reba rl 120mm olmuştu 2018de sıfır aldım. Hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum memnunum. Bundan önce manitou m30 maşam olmuştu ondan da memnundum ama bisikletim ile beraber satıldı. Bu video da bana ait.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
@Ekincan33 bahsettiğiniz maşanın şu anki fiyatı 4700 tl . ben bisikletin üzerinde gelen Suntour XCR-RL-R maşayı değiştirerek daha fark yaratacak bir maşa ama bunu yaparken de çok abartmayayım dedim. örneğin şu maşa gibi ;
(link)
fakat bana maşa konusunda tecrübeli birisi şunu diyebilir bu maşayı alırsan pek fark göremezsin eski maşanla. en az şöyle bir maşa al ki farkı göresin diye model tavsiyesi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
Geri