Scudo Sports

Hastaneye gitmemek için bakın ne yapıyor

Demir Atlı

Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
Tepki
3.327
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Aydın’ın Ovaeymir mahallesinde yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Emin Abak, sağlığını bisikletine borçlu olduğunu söyledi. Gençlik yıllarında parası olmadığı için ihtiyarlayınca da sağlığını kaybetmemek için bisiklet bindiğini belirten Mehmet Emin Abak, "Hastaneye gitmemek için yola gidiyorum. Bisikletim sayesinde sağlıklıyım. En büyük sıkıntım yol arkadaşı bulamamak" dedi.

hastaneye_gitmemek_icin_bakin_ne_yapiyor_1538635135_0722.jpg

Türkiye’de en büyük sağlık sorunlarından birinin hareketsizlik olduğunu bildiği için bisikletinden vazgeçmediğini belirten Abak, "Sağlık kuruluşları, belediyeler ve çeşitli sivil toplum örgütleri ara sıra bisiklet binme kampanyası düzenliyor. O gün herkes bisikletli, ertesi gün kimse bisiklete binmiyor kampanya sadece bir gün sürüyor. Bisikletim sayesinde sağlık sorunu yaşamıyorum, hastaneye gitmek yerine yola gidiyorum. En büyük ihtiyacım yol arkadaşı" diye konuştu.

Kaynak : İHA

(link)

Scudo
Umarım yol arkadaşı da bulur

Amcanin derdinin aynisindan ben de cekiyorum :(.

Kaç gündür bisiklete binemiyorum gözümde tütüyor . Getirin ne kadar hasret dolu aşk şiiri varsa okuyun benim için .

Ülkede araçlara zam geldi benzine zam geldi diye. Bisiklet kullanımını özendirmeye çalışan belediyeler var.
Ancak bu konuda madem bir özendirme söz konusu bisikletlerin üzerinden KDV kaldırılsın.
Amcaya da helal olsun vallahi.
Keşke düzgün şartlar sağlansa hepimiz adam akıllı bisiklet kullansak.

• Beğen
Tepkiler: ismoz ve A.l.t...
"Türkiye’de en büyük sağlık sorunlarından birinin hareketsizlik olduğunu bildiği için bisikletinden vazgeçmediğini belirten Abak, "Sağlık kuruluşları, belediyeler ve çeşitli sivil toplum örgütleri ara sıra bisiklet binme kampanyası düzenliyor. O gün herkes bisikletli, ertesi gün kimse bisiklete binmiyor kampanya sadece bir gün sürüyor."

Mehmet emmi durumu tespit etmiş.

"Hastaneye gitmemek için yola gidiyorum.''
Budur baba:harika:

Dayımda haklı. Hastaneye gidince doktor geçmişine bakıp, ona göre aynı ilaçlardan yazıyor. Astım hastasıyım ağır grip olduğum zaman astım ilacı yazıyor doktorlar. Bide soruyorlar yazayım mı :) Türkiye yavaş yavaş obeziteye doğru gidiyor. Keşke herkes günde en az yarım saat bisiklete binse

Geri