Scudo Sports

harley bisiklet

CROSSCU31

Daimi Üye
Tepki
30
su harley davissona benzeyen bisikletlerden nerde bulabılırız bılgısı olan varmı

Scudo
Bir ara Büyük alışveriş mağazalarında satılıyorlardı... Şuan yoklar galiba piyasada...

Dandik birşey arıyorsan Boyner'de satılıyordu. Hâlâ var mı, bilmiyorum. Ama çok dandikti bahsettiklerim. Eğer iyi birşey arıyorsan yurtdışında var. Örnek olarak:

http://img177.imageshack.us/img177/183/1000162et0.jpg

Bu arada bunlara custom chopper diyebiliriz. Benim de en çok istediğim tür... Kısmetse param olduğunda yapacağım. Projesi hazır.

Geçen sahibinden.com da gördüm. Forumda daha önce gezi yapan biri satıyor.

slm arkadaşlar bu bisikletler gaziantepde satılıyor eger almak isteyen varsa benımle irtibata geçsin ben alır gönderirim veya yardımcı olurum

fiyatı 750 ytlydi yanlış hatırlamıyosam büyük süpermarketlerde vardı bi kere boynerde görmüştüm....burda da bmxlerde ilan veren birinde vardı başka bi arkadaşının sanırım bmxini satıyordu....

evet boynerde vardı bi aralar ama en az 3-4 ay olmuştur :)

ewt pahalı binmedim kullanmadım da arka teker biraz büyüktü yokuşlarda da eziyet çektirirmi bilmiyorum ama sahilde falan binmelik bişey....ama belki daha ucuza bulabilirsin başka bi yerde çünkü başka alternatifi yok pahalı olması birazda ondan...

izmirde ata bisiklette gördüm bende 2-3 haftadır duruyo kapısında :)

Bende mersinde gördüm geçen sene, boynerdi sanırım :)

ben ankara boynerlerde görmüştüm.. fiyatı en son indirimde ve 220 ytl ydi... alacaktım ama sonradan varzgeçtm.. yedek parça sıkıntısı falan.. bi de o kadar da güzel değil aslında..

slm o kadar ucuz varsa ben alırım az bana o dediginiz yerin numarasını verirmisiniz

ChappeRin aynısından bendede var KıvanC kardesimin üstüne olduqu bisiklet benım :)

220 ytl ise bunlardan alabilirim şehir içinde gezmek için ama güzel bisikletler konforludur bunlar

İzmirde atabisiklette var ve aynı zamanda elektrik ile çalışıyorlar. binmedim ama izlemek zevkliydi

goruntu itibariyle tek kelimeyle muhtesem :)

Geri