Scudo Sports

hangisi= ?

tugayabicim

Forum Demirbaşı
Tepki
75
beyler cannondale chase 3 kadromu yoksa scott voltage yz0 limited kadromu hangisi daha iidir?

Scudo
Street yapıcaksan chase daha iyi diyorlar.Ama sana bağlı belkide scott'un açıları sana daha iyi uyucak en iyisi denemen ;)

Ben voltage yz0 derim ama yinede sen bilirsin ben bazı voltage yz0 kullanan arkadaşlarlarlada konuştum bazı hareketlerde (örn:x-up abubaca bunny hop) kadronun daha kontrollü olarak düştüğünü sölediler Ama sen seçeceksin ikiside birbirinden iyi kadrolar Koray abi de haklı ama yinede sen bilirsin

İyi Pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: tugayabicim
kadro ıstersen chase deıl scott da deıl amerıkan bı street kadro var 0 ıstersen benla baglantıya gec beyenebılırsın

Tugay deneme şansın var.Gİt delta bisiklete orada chase denersin.Yeşile git voltagede orada var.

Ha bide unuttum.X4TUNE'dede single speed chase var.Siyah onuda deniyebilirsin ;)

arkadaşın bahsettiği voltage ltd yani türkiyede sadece bir kaç tane kadro var. onlarda izmir ata bisiklette başka hiç bir yerde yok. deneme şansınızda yok sonuçta kadro. şöyleki voltage chase3 e göre daha hantal. bende yz1 var ve açıları benim için idare eder derecede. yz1 e oranla, ltd alt çeki borusu daha kısa ve üst boru ise daha uzun. yani chaseden daha iyi olabilir(kesin değil). birde voltagenin 3 çeşit kadrosu var chase ninde 2 çeşit kadrosu var chase 2-3 aynıdır chase1 farklıdır açı olarak. ikiside çok iyi kadrolar ama hangisi senin içine sindiyse ondan almanı öneririm.

@tugayabicim

kardes benim tavsiyem chase 3 ülçüler süper çünkü yz0 da iyi fakat chase3 kadar degil.

• Beğen
Tepkiler: hsrv_khy
@gambler-dh

yz0 ltd görmediniz ve kullanmadınız nerden biliyorsunuz?
yz 0 var ama ltd olandan yok. arkadaş ise ltd den bahsediyor.

Geri