Scudo Sports

Hangi Lastiği Kullanmalıyım!!!

Garip, verdiğiniz linkteki lastik Hard Terrain.Doğru lastik, diş yapısı, ebadı hepsi aynı.Fiyatı sadece o sitede İst'a göre 7eu fazla, o da olabilir.
Yalnız Hard Terrain'in tek modeli var, 2.0, kevlar ve 465gram.
Bir tarafında Michelin Technology yazar, diğer tarafında Hard Terrain yazar.

Kevlar bir lastiğin çok geniş olmadıkça 680gr gelmesi de pek görülmüş şey değildir.Sarılı oldukları kartonların getirisi dediğiniz gibi 40-50gr civarını geçmez.
Tartı yanlış olmalı.
Bir süredir kendi hafiflik defterimden derleyerek uzun çalışma sonunda sizlere Dünyanın en hafif 20 lastiğini tanıtacağım.Kısa süre sonra o konuyu açarım.

Scudo
tamam abicim. ama senden isteğim bir bisiklet mağazasında bu lastiği tartıp görüceğin rakamı bana aktarırsan çok memnun olurum. görüşürüz.

arkadaşlar kendime 520 gramlık Klein bir lastik alarak işi bitirdim. gerçekten memnun olduğumuda belirtmeliyim ve dürüstçe şunu söylemeliyim eğer Hard Tarrain 680 gram çıkmasaydı onu alıcaktım ama fikrimden vazgeçtim. Bana bu konuda yardımcı olan, fikir veren ve tecrübelerini anlatan bütün arkadaşlara buradan teşekkürlerimi iletiyorum. sağlıcakla kalın.
hepinize iyi sürüşler...
Erhan DOĞANER

ağırlıktan ziyade kauçuk kalitesi ve işlenme bir lastiği öne çıkarıyor,ağırlık konusunda çok radikal değişik aramayanlar için.dağ lastikleri konusunda pek bir bilgim yok ama düz yolda lateks iç lastik alırsanız rolling resistance oldukça düşer.sürüş çok keyiflenir.bunu özellikle tavsiye ederim.

slm arkadaşlar schwalbe stelvio dual compun 26x1.10(28-559) ağırlık ise 250gr fiyatı ise 20eur arkadaşlar bu lastik hakkında bilgisi olan varmı

@deniz çelik

Bu 26" triatlon (yol) bisikleti lastiği.. (Bir aralar triatlon bisikletlerinin ön tekerini 26" yapıyorlardı. Sonra bırakıldı..Hem bu lastik TR de var mı ki?Bu lastiği hangi bisiklete/janta takacaksın?

slm gürsel abi;bu lastik şu an satılıyor,ama hifif olması benim ilgimi çekti,sağlamlık ve tutuşu,sürtünmesi az olan lastik arıyorum;bu lastiği (mavic xc 321) veya (mavic xm819)bu jantlardan birine takmayı düşünüyorum,sizce hangi jantı almayı önerirsiniz bu konu hakkında aydınlatırsanız çok sevinirim

Geri