Scudo Sports

Hangi kulaklığı önerirsiniz??

Tepki
0
Merhaba ben kulaklık almayı düşünyorum ama bana güzel bass verebilmesi gerekiyor ve ben bu aralar bisiklet alacağım onada uygun olarak bi kulaklık istiyorum sizin önerebilceğiniz kulaklık varsa yazabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler...

Scudo
Sennheiser MX 270 en fazla 25 tldir ben mx560 modelini kullanıyorum gerçekten harika bir kulaklık ama bu dediğim bas ağırlıklı versiyonu rep için iyi olması lazım

Sennheiser CX200 Street II kullanıyorum fiyat 70-80 civarı. bütçeyi artırırsanız çok iyi bir kulaklık

sennheiser cx serisinden bir model onerebilirim.. Kulak ici olduklarından hareketinizle kulagınızdan dusmezler ayrıca sesleri yogun basslı muziklere uygundur ve doyurucudur. Su an cx300-II Modelini kullanıyorum ve cok memnunum.. Ancak sizin butceniz icin sıfırları biraz pahalı gelebilir. Ikinci el sitelerinde temizlerini bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim

Geçen günlerde gittigidiyor.com'daki bir satıcıdan Sennheiser CX 300 aldık, 15 TL'ye. Normalde bu kulaklığı piyasada 100 TL'den aşağısına bulamazsın, garantisi olmayan, poşetli bir üründü. Çakma olduğunu varsayarak aldım ama gelen ürünü deneyince, "çakma sennheiser böyle mi oluyormuş be!" dedirtti yani. Ayrıca orijinal CX 200 de kullanıyorum ve aralarında ses kalitesi olarak hiç fark yok. Sadece ses yalıtımı orijinali kadar iyi değil, dış ortama daha fazla ses veriyor, tek eksisi bu. İstersen gittigidiyor.com'a bir göz gezdir...

O fiyata, bass sesleri iyi veren "Creative EP 630" modeli var.
Kulaklık mid ve tiz seslerde başarısız. Fakat bass seslerde harika bir model. Subwoofer sanıyor kendini :)

@Emre Bastama

Kulak içi model olduğu için kuvvetli baslar duyabiliyorsun tabi ki ama kulağı delercesine bir bas kuvveti istiyorsan, tatmin etmeyebilir...

trafikte sürüyorsanız kulaklık kullanabilirsiniz ancak kulaklıklardan ses gelmesin mümkünse. aman dikkat, trafik bu.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
en gerçekçi ve berrak ses istiyorsan
Westone 3 Yada Shure pth530
Gerisi Benim için yalan

@furkan istanbulluoğlu

Acaba creative in kulaklıklarında ince uçlu olan modelleri de varmıdır? Yani bu nokianın 6300 modellerinde kullanılan ince uçlar. Varsa almayı düşünüyorum da

Geri