Scudo Sports

Hangi İç Lastik

Hakan Boz

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Corratec
Arkadaşlar salcano astro bisikletim ve onun üzerinde 26 inç 2.2 Race King lastikler var.Lastiklerden genel olarak memnun olmama rağmen patlamaya karşı sanki biraz dayanıksızlar.Arkadaşımda aynı lastikleri kullanıyor ve bisikletleri yeni almamıza rağmen 3 kez patlama yaşadık.İşin kötü tarafı henüz ekipmanlarımız tam takım olmadığı için ikimizdede iç lastik yok yama ile idare etmeye çalışıyoruz.Ama Karabük gibi biyerde genelde kırsal bölgelere geziler düzenlediğimiz için bu patlaklar bazen çok can sıkıcı oluyor ve ben her an lastik patlayacak korkusuyla bisiklet sürüyorum.İç lastik araştırması yaparken dolgulu iç lastikleri gördüm acaba bunların kullanımı ve patlaklara karşı performansı nasıldır sizden fikir almak istedim.

Aklımda şu lastikler var.

1.B'TWIN Dolgulu
(link)

2.MICHELIN Dolgulu 2.2-2.8
(link)

3.B'TWIN Standart
(link)

Siz hangisini önerirsiniz.

Scudo
Selamlar,

Dolgulu lastikler biraz ağır, lastik sıvısı kullanıyorum sıkıntı olmuyor tavsiye ederim, 20 - 25lira 2 lastiğe de yetiyor...

Aslında biraz ağır olması sık lastik patlamasına derman olacaksa benim için çok mühim değil.Bahsettiğiniz lastik sıvılarını sanırım belirli bir zaman sonra değiştirmek gerekiyor.Dolgulu iç lastik alsam böyle bir değişim ondada söz konusu olur mu? Açıkçası dolgulu iç lastik ve lastik sıvısı hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum.

@sonerveozer

dolgu lastikle,lastiğinize uyguladınız sıvı aynı şey zaten,birisini siz kendiniz uygularsınız ,diğeri hazır uygulanmışıdır.

İkiside aynı şey ise kullanım kolaylığı bakımından dolgulu lastik tercih ederim.Bugün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum.Dolgulu iç lastik tavsiye eder misiniz.Eğer ediyorsanız linkteki ürünlerden hangisini almamı önerirsiniz?

Hiç dolgulu lastik kullanmadım ama geçen gezinirken görmüştüm, bu da bir seçenek olabilir: (link)

Birde 27.5 inç lastik için 26 inç iç lastik taksak problem olur mu? 27.5 iç lastik bulmakta zorlanıyorum.

Geri