selam kayserden cheyenne galip trial tiral trial çok güzel olmuş zamala birşeyler başarabiliyorsun kardeşim senin ilk videou izlediğimde çok amatördün ve yeniydin şimdi ise gayet güzel ve pro olmuşun başarılarının ve videolarının devamını diliyorum saygılar
unutmadan hatırlatıyım hareketleri yaparken gereğinden fazla kasılıyorsun ve çok hızlı yapıyorsun düşme konusunda da sınırı zorlama asla benim başarımda bir düşme sergileyemezsin ilk uçan türk değilim son olmayacağımda anlaşılan
ayrıcada şu trial yağını merak ettim bizimki kola ile çalışıyo sizinkide yağ ile mi çalışıyo fren siste mi
@cheyenne
bu arada yanlış anlama benim yaş 26 ya dayandı videolar da pek yaşımı göstermiyorum herhalde senin anlıycan artık trial için biraz yaşlıyım idare et
valla haklısın yşını hiç göstermiyorsun keşke imkan olsaydıda bir arada olabilseydik gelişmende çok büyük yardımlarımız dokunurdu sana ama ne yazıkki olmuyor videoların devamını beklıyoruz saygılar
gerçekten yaşın gösteröiyo ben 22 yaşında olmama rağmen benden geçti diyorum ama dönüp baktığım zaman yurtdınındaki trialciler içerisinde baya yaşlı olanarıda var yani önemli olan yaş değil öncelikle istek diye düşünüyorum saygılar