Scudo Sports

Halıcıoğlu

Emrecan62

Üye
Tepki
0
Öncelikte Merhaba , ben uzun süredir forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ve sizlerden çok ama çok şeyler öğrendim bisiklet hakkında bunun için en başta hepinize teşekkür ediyorum. Bisiklet Hakkında fazla bir bilgim yoktu başlarda sayenizde öğrendim :) Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum..

Scudo
Merhaba, bisiklet arayışında olduğum için uzun zamandır forumu takip ediyordum. Bugün nihayi kararımı verip Decathlon'dan BTWIN Fit 5 yol bisikleti aldım. Halıcıoğlu'daki evimden, okuluma(boğaziçi üniversitesi) bisikletle gidicem hayırlısıyla :D genelde tanıdıklarım olmaz uzak falan diyordu ama forumda benzer şekilde olan insanları okudukça ne kadar yapılabilir olduğunu gördüm. kısa süre içinde kask vb eksiklerimi tamamladıktan sonra yola çıkıcam.
btwin fit 5: (link)
bu bisikleti özellikle çok hafif olduğu için aldık bir arkadaşımla beraber. internette araştırırken hep ~13 kg civarı gözüküyordu bisikletler. bu bisiklet yaklaşık ~10,5 kg. çok kısa bir süre sürmüşte olsam şu an için sürüşü çok zevkli :D

hayirli olsun, kazasiz belasiz surersiniz insallah...

Bisikletiniz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Kesinlikle uzun bir mesafe değil, çok rahat gidersiniz. Ama yanınızda yedek kıyafet taşımanız şart. Bahar aylarında neyse ama kışın terleyeceksiniz ve teriniz üzerinizde kalacak.

Güzel bisiklet. Ben bunu Fit3 modelini kullanıyorum. Şu ana kadar 931 KM yaptım. Bakımını yaparsanız hiç sıkıntı çıkarmadan uzun süre kullanırsınız. Zaten kadro set ömür boyu garantili.

İmzamdaki iletişim bilgileriyle bize ulaşabilirsiniz dostum. Beyoğlu bölgesinde çok bisikletçi arkadaşlarımız da var. Gruplaşma yolundayız ayrıca yeni bir etkinliğimiz oldu. Keşke katılsaydınız.

Yeni turlar için ulaşın bana lütfen. İyi akşamlar, bol ve sağlıklı pedallamalar.

Geri