Scudo Sports

Hakan Ural'ın bisikletlileri uyarması

Scudo
Fenerbahçe TV stüdyosu yanlış görmediysem. Bir spor kulübünün stüdyosunda hayatına sporu katmak isteyen insanlara ve belediyeye aklınca laf çakan paylaşım. Hakan Ural denilen ne iş yaptığı belli olmayan kişi zerre umurumda değil. Sadece bir Fenerbahçeli olarak az da olsa benim de katkımla kurulmuş bir ortamdan böyle bir paylaşım yapılmasına çok üzüldüm.

Büyükçekmece den arabayla geçmeyin bitirmişsiniz güzelim Büyükçekmeceyi. Meslek hanesine sanatçı yazanlar bunlar. Barış Manço yu geri istiyoruz Allah'ım al bunları komple tek Barış Manço'yu gönder bize.

Goruyordum ama adini yeni ogrenmis oldum bunun (adam demeye dilim varmadi).

Bu ve bunun gibi gericilere, ozel araba/jipleri ile caddede rahat edemeyenlere inat daha cok bisikletle, daha cok Bagdat caddesini kullanarak!!!

Son düzenleme:
Arabanın önünde olması gerekenlerin , içinde olmasından kaynaklanan durum olabilir mi?
Antik Romada ,eski Türklerde , eski şehirlerde , şehirler arasında , son yüzyılda , batıda, doğuda, uzakdoğuda,...... yol nedir? Ne ise yarar? Kimlerin önceliği vardır? Amaç nedir ? Bilmeyenlerin üfürmesi .
Aslında kurulması milyarlık , saniyelik yayını ise yuzbinlik olan yayın kanallarının ne amacla ve kimlerle yayin yaptigina bakinca da sasirmamak lazim.
Yerelde ve kureselde bazı şahısların birgün değil yayın kuruluşlarına , sokağa çıkamayacak hale gelmemesi icin agizlarindan cikanlara dikkat etmesi gerek. Örnekleri oldu, daha da olacak.
Not: şahsı düşüncem özellikle ari, tavuk, koyun, inek .... gibi canlilarin sırf " verimlilik " amacıyla çok yoğun bir arada tutuldugu tesislere benzer sehir yasamindaki insanlar icin en öncelikli araçların gıda ve ilaç dağıtan araçlar, sonra itfaiye , polis, ... sonrasında toplu tasim araçları ve en son şahsı araçlar olması. Zaten böyle bir keşmekeşin içinden siyrilip keyif ve rahatlık beklemek bile abes.

Babasınından kalan ünün ekmeğini yiyen, onun bunun yanında yancı olmaktan gayri fonksiyonu olmayan birinin varlığı yok hükmündedir. :)

TV'de, orada burada kendine yer bulan kişilerin böyle zavallı açıklamalarını görmek şaşırtıcı değil ama düşündürücü. Söz konusu olay, yalnızca bir yolun bisikletliler tarafından kullanımını değil, bir şehrin herkes tarafından kullanımını, dolayısıyla "şehir hakkı"nı içeriyor. Bu zevatın çıkıp böyle bir açıklamada bulunması en başta şehir hakkının gaspına ilişkin bir anlam taşıyor. Bisikletliler açısından anlamlı bir ses, iyi bir örgütlenme doğmadığı sürece de böyle pek çok açıklama göreceğiz.

Bir kadın sürücününde önüne grup bisikletçiler takılmıştı :) Videoya kaydedip şöyle diyordu " koca koca adamlar trafigi kapatmış taytıda giymiş koca koca adamlar terbiyesizler diyip instagram hikayesine atmıştı " ama o videoyu bulamıyorum. :D

Geri