Scudo Sports

Hafriyat Kamyonu Bisiklet Sürücüsünü Ezdi

salih67

Daimi Üye
Tepki
436
İsim
salih
Bisiklet
Orbea
Son dönemde sürekli bisiklet kaza haberleri çıkıyor.
Kurallara uyulmazsa neler olduğunu anlamamıza etkisi olabilir düşüncesiyle haberi paylaşıyorum.

Kazada ezilen bisikletlinin Pakistanlı olduğu belirtiliyor.
Olayla ilgili video var dense de kazanın hemen öncesinin görüntüsü var.
O görüntüde bisikletlinin kamyonu sağlamaya çalıştığı anlaşılıyor.
Kamyon şoförü ya dikkatsizlik ya da görmemesi sonucu sağa dönerken bisikletliyi ezmiş.

(link)
(link)

(link)'nin (link) ilçesinde hafriyat kamyonu ile yarıştığı iddia edilen (link) uyruklu bisiklet sürücüsü, dönüş yapan hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. Gencin hafriyat kamyonu ile yarıştığı o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Kocaeli'nin Kartepe ilçesi (link) (link) Caddesi ile Kahramanlar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği öğrenilemeyen Pakistan uyruklu bisikletli genç, Osman Gazi Caddesi üzerinde sürücüsü öğrenilemeyen 41 HR 490 plakalı hafriyat kamyonu ile yarışmaya başladı. Hızla giden araç ile bir süre yarış yapan bisikletli sürücü, birden yan yola dönen hafriyat kamyonunun altında kaldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, bir yandan ağır yaralanan bisikletli vatandaşın yardımına koşarken, diğer yandan da olayı fark etmediği iddia edilen hafriyat kamyonunu durdurmaya çalıştı.
YARIŞ YAPAN GENÇ ÖLDÜ, KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalede Pakistan uyruklu olduğu iddia edilen gencin öldüğü belirlendi. Kimliği tespit edilemeyen gencin cansız bedeni polis ekiplerinin incelemesi sonucu otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.
ÖLDÜREN YARIŞ KAMERALARA YANSIDI Öte yandan, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bisiklet üzerindeki gencin uzun bir süre kamyon ile yarıştığı görülüyor. Gencin, kameraların kör noktasına geldiği alanda ise köşeyi dönen kamyonun altında kaldığı, durumu fark eden vatandaşların da kamyon sürücüsünü durdurma çabaları görüntülere yansıyor.

Scudo
:( çok acı bu harfiyat kamyonlarının bir çok aynası olmasına rağmen hala kör nokta diyolar ya

• Beğen
Tepkiler: salih67
Kamyonla yarışmaya kalkmak nedir?
Yalnız trafik çok kötü artık..Bugün de biri daha beni gebertecekti,son anda kurtuldum..Yokuş aşağı yavaş yavaş iniyorum..Çünkü çevremdeki insanları biliyorum..Başıma geleceği biliyorum..Yokuş çıkan bir araba karşımdan geliyor ve benim şeridimde..Hem de yolun en solunda..Benim kaçacak bir yerim yok,aklıma kendimi bisikletle tarlaya atmak bile geldi..Ne yapıyorsun dayııııı diye seslenerek sola doğru kırar gibi yaptım,o da o anda kendi şeridine geçti ve kurtuldum..Kendi şeridinde bir motorlu duruyordu ama beni ezecek kadar manevra yapmasına,en sola geçmesine gerek yoktu..Kasıtlı olarak beni korkutmaya çalıştı galiba..
Bu olaydan 10 dakika sonra bir ışıkta durdum,bekliyorum..İki araba kırmızıda geçti..

Evden çıkmayın,yatın evde..!
Hakikaten çok acayip ya,canım da sıkıldı..Bir anda insanın moralini bozuyorlar..!
Bir de hergün bu haberler..İyice cılkı çıktı artık..

Cok feci,allah rahmet eylesin.:eek:
Bu şekilde ölümü kimse hak etmiyor.

• Beğen
Mars'taki kıvrımların, okyanusun dibindeki planktonların vb. santim santim ölçüldüğü bir devirde kör nokta demek ne demektir yahu ?

Edit: Videonun sonlarında bisikletliyle kamyonun görüntüsü var. Yarışmaya değil de kamyonun rüzgarı kesmesinden faydalanmaya çalışıyormuş gibi düşündürdü ama sonuçta hayatından olması çok üzücü.

• Beğen
Bunları yakın gelecekte otonom sistemli araçlar bitirecek. O zaman da ağlayacaklar işsiz kaldık diye.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve salih67
Geri