Kampanyayı başlatan benim.
Bu kampanyayı açarkenki motivasyonum şöyleydi:
Ben bu yolu hemen hemen her haftasonu kullanıyorum. Tek giderken bir şekilde tırsa tırsa da olsa gidebiliyorum (bazen orman müdürlüğünün girişindeki güvenlikçi ile muhabbet durumuna göre Maslak'tan direk orman yoluna girebiliyorum

) ama bazen oğlum ve eşimi de bisiklet için ormana götürüyorum, o zaman mecbur bisikletleri arabaya yüklemek gerekiyordu. Her seferinde de birkaç bisikletliye rastlıyorum o yolda.
Burada keşke bir de bisiklet yolu olsaydı diye 3 bisikleti arabaya yüklemekle uğraşırken hep hayıflanıyordum
Eray Bey'in de dediği gibi o yolun kenarında ufak bir genişletme ile rahatça çevreye fazla zarar vermeden, fazla ağaç kesmeden bisiklet yolu eklenebilir ve çok da kullanılan bir yol olur gibi geldi bana.
Diğer bir düşünce de 3. köprü açılınca benim tahminim her halükarda o yol genişletilecek. Malum iş araba yolu olunca ağaç mağaç dinlemiyorlar. Böyle bir talebin olduğu bilinirse ilk planda olmasa bile eğer bir gün o yol genişletilirse bisiklet yolu da plana dahil edilebilir diye düşündüm.
Kampanyanın muhatabı çok bir şey ifade etmiyor aslında, change.org sadece imzayı toplayan bir platform. Sonra o imzalarla ne yapacağınız size kalmış, eğer yeterli imza toplanırsa o durumda orman müdürlüğünden bir randevu alıp görüşmeye çalışırım.