Scudo Sports

Güzel fikir :)

Burak Coskun

Forum Demirbaşı
Tepki
838
http://galeri.haberturk.com/im/2009/12/04/400403/82d446146b2b2f00d259ab918b16c969_k.jpg

Bu satış makinesinden içecek veya çikolata almak istiyorsanız önce sisteme monteli bisiklete binip belirli miktarda kalori yakmanız gerekiyor.

Kaynak: Habertürk

Scudo
ülkemizde hiç bir zaman göremeyeceğimiz bir şey olduğu için üzülüyorum.

Ben DAYİG'in doğal üyesi olarak o bisikleti sabah alır geceye kadar sürer sonra tüm kasayı boşaltırdım.

Sonra sabah bir daha gelirdim geceye kadar tekrar pedallar bisikleti yerine koyar tüm kasayı boşlatırdım.

Sonra sabah tekrar gelirdim geceye kadar pedallar bisikleti yerine koyar tüm kasayı boşaltırdım.

Sanra s..... ....... ..............................

@neverhood

Bunu kökden alırla ve deniz cadırı olarak dahi kullanırlar..Aslın da bunları gülmek için değil üzüldüğüm için.Çünki,Biz "OSMANLIYIZ" ...Paylaşım için tşk ler..

Reklamda sınır yok, ne yapsın şirketler hep daha fazlasına göz dikiyor.

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Erol KOLAS

Ticaret de bunu gerektirir..Piyasa da kalmka artık daha zor...:in:

Hiç kimse elini bile sürmez. Bakın 4 den beri hala orada duruyor.

Haberde bir yanlış var yada saptırma sanırım :)

Fotoğrafta görülen istasyon kısa ve acil bakımlar için kullanabileceğiniz bir bisiklet dükkanı... Orada satılanlar ise besin değil yede zincir, pedal, yağ gibi kolay kullanılabilir yedek parçalar ve bakım ürünleri...

@neverhood

Çağrı'nın dediği gibi bu bir içecek veya çikolata satış makinası değil Trek bisikletlerin parçalarının satıldığı yer.
Aşağıda görüldüğü gibi.

(link)

bu nasıl bir saptırma ya :)
helal olsun valla..
bu arada dikkat ettimde habertürk kaldırmış yayını..

Ğek bi güzelmiş yahu. Olsa da biz de nasiplensek...

Geri