Scudo Sports

Güzel bir Pazar turu

Mustafa İçdağ

Forum Bağımlısı
Tepki
3.216
Herkese slm. Bu sabah niyetim caddebostan bisikletçilerine katılıp, sabihagökçen yoluna gitmekti ( ben cihangirden geliyorum), fakat gece sıcaklarında uyuyamıyınca, sabah 8.00am gibi kalktım ve tura katılamadım, onun yerine kabataşdan sarıyere gigiş-dönüşe karar verdim, dolmabahçeyi geçerken bir diğer MTB li bisikletçi fişek gibi geçti ( ben yol bisikletiyle gidiyorum), yakalamakta çok zorluk çektim temposu 34 - 35 kmh gibiydi ve ısrarla tempoyu devam ettirdi, derken kuruçeşme civarında iki yol bisikletçisine rastladım ve tempo düşürüp onlara katıldım, biri ENKA triathlon takımından (senior yaş gurubu) bir bisikletçi, keyifle emirgana kadar birlikte sürdük, onlar ayrıldı, daha sonra ben MTB li arkadaşı yakaladım ve sarıyer- kabataş turu yaptık, çok iyi bir genç bisikletçi, keyifli bir tur oldu.
Avrupa yakası boğaz hattı gerçekten mükemmel bir yol bence, manzara ve havası tam bir bisiklet rotası. Keşke biz bisikletçiler ( Yol + MTB) biraz daha organize olsak bu hattaki trafik de bizimle birlikte bilinçlenir ve gözleri bisikletçilere alışır. Ben bu hatta erken saatlerde yola çıktığımda foruma mesaj post ediyorum, katılımcılar olursa çok sevinirim.
Bütün bisikletçilere keyifli pazarlar.

Mustafa İçdağ

Scudo
Çok güzel,tempolu bir pazar sabahı turu oldu.Mustafa abi ile şans eseri karşılaştık.İyi ki karşılaşmışız.Çok zevkli bir sürüş yaptık.

Geri