ömer enfikcik
Üye
- Tepki
- 5
- Bisiklet
- b'Twin
Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Ancak bisikletim yok(Varda aslında çok eski, şu Türkiye gazetesinin verdiği Bisan Mountain Cat, canım benim yaa. hala duruyor ama çok paslandı, Çok binmişliğimde var buna ama artık emektar oldu)
Sayın arkadaşlar Öğretmenim ve çalıştığım okula 6-7 km mesafede oturuyorum. Yani yapsam yapsam en fazla 15-20 km yaparım günlük. Bir bisiklet alıp bisikletle gitmek istiyorum. Okulumdan 2 arkadaş aldılar(Biri Sedona diğeri Salcano aldı). bende heves ettim. :rolleyes:
Ancak nasıl bir bisiklet alacağım konusunda bilgisiz ve kararsızım.
Fiziksel özelliklerim : 165 Boy, 58 kg. (Boy nedeniyle özellikle sanırım her kadro ve jant bisiklete binemeyeceğim)
Gideceğim yolun özellikleri : %90 işe gidip gelirken kullanacağım . Asfalt yol. rampa çok az. Genelde hep düz.
%10 de işte kamp yapmak için ormana veya bağa bahçeye gitmek için kullanırım.
500tl -1000tl arası. Nasıl bir bisiklet önerirsiniz.
Özellikle sahibinden.com daki 2. el olupta sıfırına göre indirimi fazla olan profesyonel modellere bakmaya başladım. Mesela sıfırı 2500-3000 tl lik bir bisikleti 2.el yeni ve temizse 1500tl'e kadar bile çıkabilirim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Acil hemde. Şimdiden teşekkür ederim.
Sayın arkadaşlar Öğretmenim ve çalıştığım okula 6-7 km mesafede oturuyorum. Yani yapsam yapsam en fazla 15-20 km yaparım günlük. Bir bisiklet alıp bisikletle gitmek istiyorum. Okulumdan 2 arkadaş aldılar(Biri Sedona diğeri Salcano aldı). bende heves ettim. :rolleyes:
Ancak nasıl bir bisiklet alacağım konusunda bilgisiz ve kararsızım.
Fiziksel özelliklerim : 165 Boy, 58 kg. (Boy nedeniyle özellikle sanırım her kadro ve jant bisiklete binemeyeceğim)
Gideceğim yolun özellikleri : %90 işe gidip gelirken kullanacağım . Asfalt yol. rampa çok az. Genelde hep düz.
%10 de işte kamp yapmak için ormana veya bağa bahçeye gitmek için kullanırım.
500tl -1000tl arası. Nasıl bir bisiklet önerirsiniz.
Özellikle sahibinden.com daki 2. el olupta sıfırına göre indirimi fazla olan profesyonel modellere bakmaya başladım. Mesela sıfırı 2500-3000 tl lik bir bisikleti 2.el yeni ve temizse 1500tl'e kadar bile çıkabilirim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Acil hemde. Şimdiden teşekkür ederim.