B burak kartal Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 2 Tepki 1 Şehir istanbul 26 Haziran 2010 #1 bisiklete yeni basladım ve gecen hafta ilk bisikletim olan gt avalanche modelini oldukca kilolu birisi oldugum için satan arkadasın tavsiyesine güvenerek aldım deneyimli arkadasların bu bisilet hakkındaki fikirleri nedir?
bisiklete yeni basladım ve gecen hafta ilk bisikletim olan gt avalanche modelini oldukca kilolu birisi oldugum için satan arkadasın tavsiyesine güvenerek aldım deneyimli arkadasların bu bisilet hakkındaki fikirleri nedir?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 467 Tepki 316 26 Haziran 2010 #2 Bisikleti yakından inceledim. Gt 'lerin kadroları zaten malum - Bmx ve Mtb serilerinden agresif ve başarılı işler yapıyorlar. Bağlantı noktalarına bakmak yeterli zaten. Kiloyu problem etmeye gerek yok , Bu bisiklet sizi yarı yolda bırakmaz.
Bisikleti yakından inceledim. Gt 'lerin kadroları zaten malum - Bmx ve Mtb serilerinden agresif ve başarılı işler yapıyorlar. Bağlantı noktalarına bakmak yeterli zaten. Kiloyu problem etmeye gerek yok , Bu bisiklet sizi yarı yolda bırakmaz.