Scudo Sports

Grup sürüşünün kuralları ve dikkat edilmesi gereken hususlar

Ceasar Bravo

Forum Bağımlısı
Tepki
1.642
İsim
Sezer
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Diğer
Bu sabah her zamanki turuma çıkıp Büyükçekmece istikametinden Çatalca'ya doğru pedallara başladım. Yine yeni havalimanı yoluna girecektim fakat yol bakım sebebiyle kapalıydı. Bende Bahşayış köyü üzerinden Büyükçekmece gölü etrafında bir tur atayım dedim. Tam köy yolunun girişinde bir baktım 7 8 kişilik bir bisiklet grubu. Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Klübü imiş. Sağolsunlar beraber sürdük Karaağaç köyü yoluna kadar. Bu vesile ile kendilerine selam olsun burdan da..

Fakat sürüş esnasında fark ettim ki grup sürüşüne dair hiç bir kuralı bilmiyorum. Böyle yazısız kurallar var mı onu bile bilmiyorum. Antreman amaçlı sürdüğüm için, ve bunun programını iş ve aile yaşantısını etkilemeden anca oturtabildigim için hiç bir bisiklet grubuna dahil olamadım. Anca böyle yolda rastlarsam yapabilirim -tabii izin verirlerse-.

Fakat dedigim gibi sürüş esnasında hep tedirgin oldum, acaba şöyle yapsam ayıp olur mu, böyle yapsam yanlış olur mu diye..

Sizlerden grup sürüşüne dair dikkat edilmesi gereken kuralları öğrenmek isterim.

Scudo
Çok güzel bir konu kesinlikle. İş ve aile kısmına ben de katılıyorum, küçük bir bebek olunca evde ve hayat müşterek diyerekten irtibat kurmama rağmen henüz ben de dahil olamadım.
Grup sürüşü yapan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok güzel olur.

Geri