Scudo Sports

Grip misiniz? Domuz gribi olup olmadiginizi buradan ogrenin..

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
803
NTVMSNBC guzel bir tablo cikarmis. Benim gecirdigim grip domuz gribi degilmis mesela. Bende burun akintisi coktu domuz olanda oyle birsey yokmus. Turkiye'de 10000 civari domuz gripli hasta olabilecegi soyleniyor. Bakin bakalim siz de bunlardan biri misiniz? Allah saglik sihhat versin hepimize.

http://media3.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/Z_Common/DomuzGribiBelirtileri-3.jpg

Scudo
ya hocam Allah razı olsun ya.. Her hapşırdığımda her halsizliğimde ve ya ufak tefek nezle grip belirtilerinde ACABAMI demekten kendimi alamıyordum..AKşam haberleri sanki domuz gribi aşısı pazarlamacısı gibi olduğu için pisikolojimiz allak bullak. bu tablo çok rahatlattı şahsen.

eyvallah

• Beğen
Tepkiler: Kutay Özdemir
Harika bir tablo ayırt etmemiz konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
iyi pedallamalar...

öncelikle uğraşmışınız ellerinize sağlık ama bence saçma bir tablo, ne yani 38,3 ise domuz gribi olur mu oyle şey, benim akıntım ve hapşırmam sürekli bir durum mesela.

Kişiden kişiye semptomlar 3 aşagı 5 yukarı farklılıklar gösterir tablo ile değil hekim kontrolü ile anlaşılır bunlarda. herkesde bir panik havası yaratılmış durumda.

sağlık,beslenme,giyim ve kişisel hijyene dikkat ettiğiniz sürece riskinizi minimuma indirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Gerçekten çok tartışılan bir konuya açıklık getirmişsiniz teşekkürler

Newscientist dergisinde yayınlanan bilgiye göre domuz gribinde yüksek ateşin sıklıkla görülmesi şehir efsanesiymiş. Sadece yarısında görülüyormuş yüksek ateş.

Bilgilendirme için teşekkürler Erkut,iyi dileklerin için sağolasın.

Yarın şirket genelinde bir sunum yayınlayacağım.Tedbir almakta fayda görüyorum.

Oh be...Hastaydım.Acaba Domuz gribimiyim diye düşünmeye başladım.Ama gripmişim.Çok teşekkürler.

Geri