Konuya cevap olarak skf nin (link)nı önereyim, aynı yeni aynakol alınca üstünde gelen gres kıvamında, kaliteli bir ürün.
Benimde birkaç sorum olacak;
Ön-arka aktarıcıları, sti kolların iç tarafını bisikleti yıkayıp kurutmadan sonra yağlamak için sprey şeklinde bir yağ almak istiyorum. Fren bacaklarının yayları için de kullanabilirim. Bu şekilde çok amaçlı kullanabileceğim bir ürün önerebilir misiniz? Bauhaus'dan rastgele bir sprey yağlayıcı alacaktım bugün ama son anda vazgeçtim, uygun fiyatlı güzel bir ürün önerebilirseniz sevinirim. Gcn wd40 kullanıyor ama bence pek uygun değil o.
Bir diğer sorum, bugün temizlik için würth balata spreyinin kullandım. Çok etkili bir ürün ancak zincir temizleme aparatının içine dökebileceğim, fiyatı litresine göre daha uygun bir yağ sökücüye ihtiyacım var. Bugün zincir-ruble-aynakolu söküp temizledim ve 1 şişe anında bitti, ön-arka aktarıcıya sıkmak için bile kalmadı. Zincir simsiyahtı, biraz fazla kullandım ama gcn videolarında kullandıkları şekilde, şişede satılan bir ürüne ihtiyacım var, sprey değil.