Scudo Sports

Gözlük takınca çift görmek

Kunget

Forum Demirbaşı
Tepki
379
İsim
Emre
Bisiklet
b'Twin
Merhaba küçük bir sorunumu keşfettim şu an size danışmak istedim. 4 yıldır gözlük kullanıyorum ama genelde okulda ve araba kullanırken takıyorum. 3 gündür dışarı çıkmadığım için takmadım gözüm hafif ağrıdığı için taktım ve bilgisayardaki yazıları hafiften çift gördüm takınca ama ağrımda gitti. Gözlüğümü astigmat sanıyordum e devletten baktım uzak içinmiş. Acaba hafiften çift görme sorunum bu yüzden kaynaklı olabilir mi? 4 senedir kullanıyorsun hala bilmiyor musun diyen olabilir ama taktığım süreyi toplasak 1-1.5 sene yapar herhalde ki 4 sene sonra uzak gözlüğü olduğunu öğrendim :D

Scudo
Gözlük derecende değişme olmuş olabilir. En kısa zamanda uzman bir doktora muayene olun. Geçmiş olsun.

Bende gözlük kullanıyorum. Benim nacizane tavsiyem tekrar bir göz doktoruna muayene olmanız olacak. Çünkü bırakın 4 seneyi ben elimden geldiğince her sene göz muayenesi oluyorum. Muayene olmamızın gerekli olduğunu düşünüyorum . Çünkü gözlük numaralarınız bu süre zarfında düşer de yükselir de.

İnsan malesef çok zayıf bir vücuda sahip. Benim de astigmatım var, gözlüğü de sadece bir şey okurken ve bilgisayar başındayken kullanıyorum. Ama aslında sürekli kullanmam gerekiyor.Sürekli takmadığım için gözlerimi kısmak ve kaşlarımı çatmaktan göz çevrem ve alnım kırışıklık doldu. İnsanların seni sürekli kızgın sanması da cabası :eek:ops:

• Beğen
Tepkiler: Kunget ve kerem E
4 yıldır aynı gözlük iyi valla
Birde gözlük sürekli takılan birşeydir
Öyle okulda evde olmaz
Ya hiç takamayın ya da sürekli takın ortası yok bu işin
En geç 2 yılda bir numaralarınızı kontrol edin

• Beğen
Tepkiler: Kunget
En iyisi kısa zamanda yeniden doktora görünmek. Nasıl olsa okulda tahtada yazanları görebiliyorum diyerek pek önemsemiyordum. Teşekkür ederim

Ben de kullanıyorum yüksek miyop ve astigmattan dolayı çürüğe çıktım. O derece yani. Yolu çift gördüğüm zaman tam ortadan gidiyorum işte orası doğru yol oluyor.

@Eroseros
Umarım bunu alay geçmek için söylemişsinizdir :) Yoksa bu durum benimkinden çok daha tehlikeli

Geri