N NaLSaNaGaKZuGo Üye Kayıt 8 Temmuz 2006 Mesaj 31 Tepki 24 Şehir istanbul-şişli 11 Mart 2010 #1 (link) yukarıdaki adreste okudum artık google maps bisiklet yollarını göstermeye başlamış umarım en kısa sürede istanbul için de bisiklet yolları gösterilmeye başlanır. Tepkiler: Cycleone
(link) yukarıdaki adreste okudum artık google maps bisiklet yollarını göstermeye başlamış umarım en kısa sürede istanbul için de bisiklet yolları gösterilmeye başlanır.
Cycleone Forum Bağımlısı Kayıt 20 Nisan 2009 Mesaj 890 Tepki 537 Şehir İstanbul-Erenköy 11 Mart 2010 #2 İstanbul'da bisiklet yolu o kadar azki,Google Maps'e yüklenmesi çok kısa ve kolay olacak İnş. yakın zamanda eklerler.
İstanbul'da bisiklet yolu o kadar azki,Google Maps'e yüklenmesi çok kısa ve kolay olacak İnş. yakın zamanda eklerler.
I ilker g. Daimi Üye Kayıt 29 Kasım 2004 Mesaj 254 Tepki 105 11 Mart 2010 #3 ben google mapsı kullanamıyorum =)Ne rota çıkarabiliyorum nede uzaklık ölçebiliyorum =)Bazen ayrıntı insanınn kafasını karıştırıyor sanırım =)
ben google mapsı kullanamıyorum =)Ne rota çıkarabiliyorum nede uzaklık ölçebiliyorum =)Bazen ayrıntı insanınn kafasını karıştırıyor sanırım =)