Scudo Sports

Göktürk

ikarus

Üye
Tepki
14
Göktürk civarında tur yapanlar bilirler, göktürk bölgesinde bisikletçi yoktur. İnce siboplu lastiğnizi şişirecek pompa bile bulunamaz bu bölgede. Ancak burada telefon üzerine işyerine gelip çalışan bir bisikletçi var. Eğer teknik yardıma ihtiyacınız olursa arayın; 5369441591. Bu arada Göktürk'teki bisikletçiler bu başlıkta toplanalım. Kimler var?

Scudo
Göktürkte oturuyorum.
1500 tl civarı karbon maşalı alü. gövdeli bir yol bisikleti almak istiyorum. Araştırma yaptım ama çok marka olduğu için aklım karışık.
Yol bisikleti olan ve tavsiyede bulunmak isteyenlerden yardım ve önereceği modeller istiyorum.
Ayrıca Hasdal-Göktürk yolunda bisiklete binen gruplar oluyor. Onlara katılmak istiyorum. Lütfen bu mesajı okursanız bana cevap atın..
Şimdiden teşekkürler...

Sevgili arkadaşlar,

Göktürkte, İstanbul İstanbul da oturuyorum. Dağ bisikleti kullanıyorum. Gün ve saat farketmeden, ormana yapacağınız turlara davet edilirsem çok mutlu olacağım.

Herkese Merhaba,

Uzun zamandır bisiklet alma hayalimi, bu ay başında Frankfurt'dan getirdiğim CUBE LTD PRO bisikletim ile gerçekleştirmiş oldum. Göktürk - Kemerburgaz - Belgrad Ormanları ((link)) güzergahında kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Umarım sizlerle birlikte bu güzergahlarda pedallarız.

Sevgiler,

Murat Şevik

Merhaba arkadaşım..Seninle pedallamak için gün sayıyorum bilirsin:)

Merhabalar :) Ben de Fatih'ten... Her sabah saat 0830-0900 arasında Edirnekapı'dan itibaren Fevzipaşa caddesi üzerinde kırmızı bir Bianchi görürseniz işte o benim :) Bisiklet benim için bir tutku aslında. Ama İstanbul'da bisiklete binme hayalimi Aralık 2011'de gerçekleştirebildim. Görüşmek dileğiyle :)

Merhaba, bizde Gokturk te oturuyoruz. Esim ile ben de Decathlon dan aldigimiz, dag ve sehir bisikletleri ile Gokturk bolgesindeki turlara katilmak isteriz. Duzenli olarak yapilan aktiviteler mevcut mu, bilginiz var mi?

Merhaba

Tatilde olmam nedeniyle mesajınızı şimdi gördüm. Gecikme için kusu bakmayın :) Açıkcası düzenli olarak tur yapan bir grup ile henüz tanışmadım ama ufak bir arkadaş grubumuz ile haftasonları göktürk-belgrad ormanı arasında turlar yapıyoruz. Turlara birlikte çıkmak isterseniz sevinirim. Telefon numaram : 05336330006

Görüşmek üzere,

Murat

Merhaba ben de göktürkte oturuyorum, tur yaparsanız boş olduğum zamanlarda katılmak isterim.

merhaba hoşgeldiniz..

iyi bayramlar..

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz..

Göktürk'ten herkese selamlar;

Forumu uzun süredir takip ediyorum, kısmetse Cumartesi günü Scott Aspect 740 ile aranıza katılacağım. Uzun yıllardır uzak kaldığım bisiklet sevdasına yeniden başlıyorum.
Bisikleti alınca resimlerini paylaşırım.

Herkese iyi pedallamalar.

Aramiza hosgeldiniz. Dikkat forum bagimlilik yapar:)

Merhaba arkadaşlar,
göktürk göleti çevresi veya belgrad ormanının oraya yakın kısımlarında küçük çaplı bir bisiklet gezintisi yapacağız. yakınlarda bir yerden bisiklet kiralamak istiyoruz. bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olur musunuz?
moto212-delta bisikleti biliyorum ama onlar da günlük 50 tl istiyor :/
teşekkür ederim

@Mehmet Ali Bayram
Merhaba,
Sarıyer ve Bahçeköy çevresinde bu şekilde kiralama yapan bir yer yok bu bölgeye en yakın olarak Yeniköy'de Sedona Bisiklet kiralama yapıyor fakat onların kiraladıkları bisikletler city bisiklet olup sizin gideceğiniz bölgeye uygun değiller.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ali Bayram
anlıyorum, teşekkür ederim saviourmole .
göktürk'te bulunma ihtimali olan yerlerle görüştüm, orda yok ama belki kemerburgaz'da varsa yakın olabilir. ayrıca belgrad ormanındaki çiftalan tarafından girişteki mesire yerlerinde haftasonu kiralama yapıldığını duydum, bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim:)

Tekrar Göktürk'te bisiklet sürmeye gelirseniz mutlaka haber verin. Size katılmak isterim

Geri