Scudo Sports

Göbekten vitesli katlanır

Tuğrul Tomba

Söz uçar, yazı kalır...
Tepki
1.450
İsim
Tuğrul Tomba
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
İyi akşamlar arkadaşlar,
Forumun katlanır kısmının konularına baktım. Ama tam aradığımı bulamadım. Göbekten 5 vites ya da daha fazla vites sayısına sahip katlanır bakıyorum. Bildiğim Carraro troya var. Bugün google'da biraz bakındım ama işyerinde çok ayrıntılı birşey bulamadım. Bu konuyu yazana kadar da telefondan baktım. Nihayet buraya yazıp sorayım arkadaşlara dedim. Bu kritere uygun modeller varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: danslebleu
Scudo
Btwin tilt 740 göbekten 7 vitesli.Bunun dışında yüksek bütçe ayırırsan bromton bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
(link) inceleyebilirsiniz 7 vites dahon aklınıza hangisi yatarsa ona yönelirsiniz iyi forumlar.

• Beğen
@Üye Adı Anladım ben konuyu okurken kaçırmış olabilirsin diye yazdım yanılmışım :)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Ned Stark teşekkür ederim. çok çabuk fikir değiştirebiliyoruz veya farklı model daha çok hoşumuza gidebiliyor. Alternatif kenarda bulunsun. ;)
"Bak böyle bir modelde var"

• Beğen
Günaydın arkadaşlar,
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Biraz daha bakayım. Sağlıcakla kalınız.

Tekrar merhaba arkadaşlar,
Üstte önerdiğiniz modelleri inceledim. Hatırladığım kadarıyla 2000 TL üzerinde rakamlar. Burada bir arkadaşımda soho marka var, kullanılmış. Onun vites arttırıcısı yere çok yakın. Onu alsam üzerine nexus 7 sistem takılabilir mi? Teknik anlamda bu konuda bilbgim yok. İnternette nexus 7 tüm set(kullanılmamış, sıfır fiyatı) 700 TL civarında. Kullanılmış soho+nexus7 bu durumda bile 2000 TL nin altında mal edebiliyorum. Eğer bahsettiğim montaj mümkünse iyi rakam ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Tuğrul Tomba kurulumuna yapabilecek ustayı bulmak çok zor. bunun hakkında bir kaç yazı okumuştum. biraz meşaketli bir iş. Hazır alsanız sizin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum veya direkt 6 vitesli bir bisiklet.

• Beğen
Geri