Scudo Sports

gobek tavsiyesi

sedir90

Üye
Tepki
22
İsim
Kürşat ERKAN
Arkadaslar mrb deore setli mtb kullaniyorum gobeklerde deore akiskanligi hosums gidiyor ama sanki bu akiskanligi dahada hissedilebilir sekilde arttirabilecegim gobekler oldugunu tahmin ediyorum.en kaliteli ve en akici gobek hangisidir ve fiyatlari hakkinda bilgisi olan arkadaslara si.diden tesekkur ederim....

Scudo
bence chriss kıng kesinlikle.. hem ses hem de akıcılık mükemmel eşsiz bi göbek

@yahyaeminbaris

Tam 3,5 Yıl Sonra Konuyu hortlatıp , sadece "marka" yazmak ve model belirtmemekle inanılmaz yardımcı olmuşsunuz :)

Formula'yı tavsiye ederim yağ gibi akar..

@Halilibrahim göbekler hakkında detaylı bilgi istenmemesinden dolayı sadece marka yazdım adamım :D

NOVATEC D042SB @Halilibrahim seni mi kırıcam göbek arastırması yapınca forumda tarıhe bakmaksızın yazdım :D

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@yahyaeminbaris
ahahahaha :D

Hadi bu da benden olsun. Rm66 göbeklerim var. 9s sora ruble var üzerinde. Vites kolu arka aktarıcı ve ruble değişiyor. 11s ultegra dengi st rs505 hidrolik kol ile 105 5800 arka aktarıcı değişecek. Ruble de 11s 5800 11-32 olacak. Göbek değişikliği gerekiyor mu? Gerekli ise fiyat performans centerlock lı hangi göbeği önerirsiniz?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda yardımcı olacak var mı?

Ahanda işte o hayaller de ama gerçeklerde onun parası bisikletin 5 te 1 İ. O yüzden tr de bulunabilecek birşeye bakıyorum. Olmazsa frewhell değişimi ile oluyor mu bu işler?

Geri