Bilen bilir, önceden GNC diye zincir takviye gıda dükkanları vardı. Yurtdışında hala var ama burada artık görmüyorum. Firma Türkiye piyasasından çekildi mi acaba?
@Kuzey Ege Supplement ihtiyaçlarımı başka firmalardan karşılıyordum ama GNC'nin multivitamin ürünlerini kullanıyordum. Bursadaki bütün avmlerde şubeleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir süredir hiçbir avmde GNC olmaması dikkatimi çekti.
1999 yılında 16 ay askerlik yaptım. O zaman tvlerde one a day isimli vitamin ilaçları reklamı yapılıyordu. Askerde hastalanmayayım diye günde bir tane içiyordum. 67 kg girdiğim kışladan 84 kilo olarak çıktım. Bir daha da 84 kiloyu görmedim. Sebebi olarak o kimyasaldan şüphe ediyorum. Çünkü iştah açıyordu. Gnc türü hap şeklinde bedeninize bir şey almayın. Varsın batsın gitsin bu şirketler. Nerden biliyorsunuz sattıkları şeylerin içine domuz ürünleri koymadığını yada zehir yada genetik bozan kimyasal. Boş verin.
Sahtekâr olduğu anlaşıldıktan sonra Amerika'da büyük cezalar aldı ve bazı ülkelerden de çekilmek zorunda kaldı. Akşama doğru Amerikan mahkeme kayıtlarını paylaşırım buradan. Sattığı supplementlerin büyük kısmının içeriklerinde aslında barındırması gereken maddeyi hiç barındırmadığı ya da çok çok çok az barındırdığı ortaya çıktı.
@Watts Per Kilo #Froome O zaman çekilmesi iyi olmuş. Gerçi şu an avmlerde onlardan açılan yerde başka supplement dükkanları var ama onlar ne kadar güvenlidir bilemiyorum.
Bu arada, bisikletçilerin ihtiyaçlarına özel ürünleri var mıdır bilmiyorum fakat kendim ağırlık çalıştığımdan, çok supplement kullanıyorum. Reklama girer mi bilmem ama Optimum markasını tavsiye edebilirim, kaç yıllık kullanıcısıyım, memnunum.
@Rocketman Ben bisiklette yeniyim. 1 sene oldu bisiklet sporuna başlayalı daha doğrusu bisiklet sürme işini spor olarak yapmaya başlayalı. Daha önce powerlifting yapıyordum, o deönemde supplement kullanıyorum. Powerliftingi bırakıp bisiklete başladıktan sonra supplement kullanmayı da bıraktım ama bisiklet sporunda kendimi biraz ilerlettikten sonra yine supplement kullanmaya başlarım muhtemelen.