Scudo Sports

giyimde sizce hangisi (tavsiye ve önerileriniz)

Tepki
10
bisiklet giyim ürünleri satan ucuz ve kaliteli markalar ve siteler sizce hangileri?

Scudo
Eğer bisiklete hobi olarak biniyorsan bence,sadece kask ve gözlük yeterlidir.Zaten ''ucuz'' diye sormuşsun.Gerç'i ucuzluk kişiden kişiye değişir ama bence ucuza bisiklet giyim ürünü yok.Giyime o kadar para harcamanı önermem.Yazları;üstüne herhangi rahat bir t-shirt,altına da rahat bir eşofman ya da bermuda giyebilirsin.(Atına uzun bi'şey giyersen zincirle çark arasına sıkışmaması içim önlemini almalısın.)

Ahmet merhaba,giyim konusunda sana şu site çok iyi ve ucuz diyemem ancak forumdaki bisiklet firmalarının web sitelerinin gİyim bölümlerini inceleyebilirsin.

Ben giyim olarak Asics ürünlerini kullanıyorum.Bu demek değilki bu ürün en iyisi ve ucuzu bu iş ekonomi ve zevke göre değişiyor.Sitelerde incele ve ilgili firma yetkilisi ile tefofanla görüşmeni tavsiye ederim.Zira beden ve fiatlarda indirim konusunda değişimler olabiliyor.

İyi forumlar dilerim...

@KÂMİL

Sevgili Kamil, bu görüşüne katılmıyorum, bence kıyafet, bir çok bisiklet parçasından çok daha önemli. Bunu yaşayarak öğrendim, örnek olarak Muğla-Akbük-Akyaka ve Akyaka-Bodrum turlarında yaşadıklarımı gösterebilirim. Eğer üzerinde uygun kıyafet yoksa doğal olarak yokuş çıkarken terliyorsun, sonra yokuş aşağı inerken rüzgar bu teri sırtına ve göğsüne yapıştırıyor. Hele durduğunda eğer kıyafatini değiştirmezsen olacakları şöyle söyleyeyim :rolleyes: . İlk gün bacakların ağrır ( ki bu kıyafetle ilgili değildir ) :eek: , ikinci gün boğazında gıcıklanmalar başlar:( , üçüncü gün şiddetli bir boğaz ağrısı ve öksürük başlar, ateşin çıkar, bisiklete bindiğin güne lanet okursun :mad: , dördüncü gün biraz hafifler, beşinci gün daha iyisindir ama hala halsizsindir :eek: , altıncı gün iyileşmiş olursun. Bu anlattıklarım bende %100 gerçekleşti tabii bu senin vücut direncine de bağlıdır. Ama bence uygun kıyafet vites sisiteminden, maşadan vb şeylerden çok daha önemli, ne demişler her şeyin başı sağlık
Sağlık ve Esenlikler dileklerimle...

Kaptana sonuna kadar katılıyorum, bisiklet giyimi üzerine birçok başlık var,
zaten bisiklet kıyafetleri sağlıklı ve rahat bir kullanım için tasarlanmıştır,
gerekliliği tartışılmaz.
Ama eşofmanla bisiklete biniyorsanız aklınızda bulunsun paça bandı mutlaka
takın, aynakol dişlisiyle fazla anlaşamıyor paçalar malum, taktımı alıyor
götürüyor paçayı.

Arkadaşlar cevabımın başında ''hobi olarak bisiklet kullanıyorsan'' diye belirttim.Benim görüşüm aynı.Hobi olarak bisiklete binen birisinin giyime o kadar para harcamasını gereksiz buluyorum.Sonuçta bisiklet giyim ürünlerini de uzaylılar,marsta uzay teknolojisi ile üretmiyorlar.Onları giyince de terlediğinizi sanıyorum.Söylediklerimin tabi ki kimseyi bağlayıcı bir özelliği yok.Sen uzun yolculuklara çıkan birisiysen eğer,elbette gerektiği gibi giyinmelisin.Ama hafta sonu 1-2 saat bisiklet binen birinin de,bisikletle şehirler arası yolculuğa çıkacağını sanmam.Benim önerim bu tarz bisiklet kullnıcıları içindi.

eğer rüzgar beni o kadar fazla etkilemez derseniz,üzerinize yapışmayan bi tişörtü forma niyetine kullanmanızı tavsiye edebilirim.reklam gibide olmasın ama adidasın climalite tişörtlerinden çok memnunum.çok hafif üzerinizde yok gibi.çok iyi havalanıyor.ben antalyada yazın sürdüğüm için beyaz tercih ettim.bembeyaz.güneş ışığı da yemiyor.ama üzerime yapısın dersen bilemem.

yeşilbisiklette bir süre 10 ytl den satılan (şu anda yok) crane sports uzun kollu jerseyinden kullanıyorum. çok memnunum. yaz sıcağında bile sıkıntı vermiyor.
forma olarak da asics kullanıyorum.

Geri