Scudo Sports

Gİttigidiyor'dan satış yapan varmı ?

Scudo
Ben alışveriş yapmayı düşündüğüm her üyeye soruyorum artık bunu. Gerek güvenlik gerekse taksit imkanı nedeniyle alıcı için bir avantaj olur. Şimdiye kadar kimse bu şekilde alışverişe yanaşmadı. :) Sorduğum kişilerin gittigidiyor hesabı yoktu malesef. Güvenli olmasından çok ödeme kolaylığı daha cazip geliyor bana. Çünkü güvenmediğim üyelerden ne satarsa satsın zaten birşey almıyorum. Alışveriş yapmadan önce satıcının forumdaki önceki konularını, mesajlarını ve forumdaki "Kara Liste" bölümünü incelemeden soru bile sormam. Çürük yumurtalara denk gelmemek için böyle yapmak şart oldu. :)

ben alış ve satış yapıyorum. yani bisiklet konusunda değil ama bi çok konuda ilk baktığım yer gg oluyor...

Ben güveniyorum, hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ayrıca taksitli alışveriş çok büyük kolaylık oluyor biz öğrenciler için...

@pınar kacakkiz

sanal kredi kartı kullanabilirsiniz gittigidiyor bu konuda en guvenilir sitelerden biri para onayı size kalıyor cunku,sahibinden alısveris yapacaksanız get ilanlarıda gittigidiyor tarzı..

Onlarca kez alışveriş yaptım, bir defa sorunla karşılaştım. Orijinal oyun diye kopya cd göndermişti satıcı. GG'ye ihbar ettim, anında otomatik onayı dondurdular, ürünü satıcı ile görüşerek iade etmemi söylediler, satıcı biraz çirkeflik yaptı, sonra da kuyruğunu kıstırdı oturdu bir köşeye... Paramı geri ödediler, satıcıyı da siteden attılar, çünkü ilk vukuatı ben değilmişim, suç dosyası kabarıkmış biraz, benim yaşadığım olay da bardağı taşıran son damla olmuş demek ki... defoldu gitti pislik... GG yönetimi bu konularda eskiye nazaran daha katı bir tutum içine girdi, puanlama sistemini, profil sistemini geliştirdiler, kullanıcıya daha çok güven verme çabasındalar...

@Ahmet Gürkan

Böyle yapmak zorundalar zaten. Yoksa ipin ucu kaçıyor. Ben oradan yaptığım alışverişlerde mutlaka satıcının profiline bakarım. Bu nedenle hiç sorun yaşamadım. Satıcı önceki alışverişlerinde nasıl yorumlar almış, eleştirenler neyi eleştirmiş, % kaç olumlu puan almış, bunlara bakmadan kesinlikle alışveriş yapmam. Kesinlikle güvenli bir site, ama bu kimseyi rahatlatmasın. Dikkatli olmak lazım.

Sanal kart kullanın, aldığınız ürün atıyorum 50 TL lik bir rakamsa , sanal kartınızın limitini 55tl yapıp o şekilde güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

15 kez ürün aldım. hepsinde olumlu puan aldım. altın madalyam var :D gerçekten piyasadaki ürünlerin yarı fiyatına almak mümkün. kargo aldığım ürünlerin %80 'inde 5 tl'yi geçmedi. çok memnunum.

alıcılar için alışta genelde sorun yok
tabııkı satıcıların profılını ıncelemek lazım

lakın satıcılar varsa onlara bır uyarı :
vergı daıresı burada onemlı mıktarda satıs yapanları tek tek cagırıyor :in:
eskıden yapıp su anda yapmıyanları bıle...
bu aralar 2005- 2006 yılalrındakılerı cagırıyorlar

sattıgınız malalrın alıs faturlaarını belgelebıyorsanız neguzel
ama belgeleyemıyorsanız
urunun bedelı onemlı degıl
faturasız mal alıp satmaktan satıs bası saglam bır ceza yıyorsunuz

ayrıyetten de ortalama bır kar oaranı belırleyıp
toplam satıstan gelır vergısı oduyorsunuz

BILGINIZE

Geri