Scudo Sports

Giro yarışı öncesi profesyonellere kahvaltıda ne yediklerini sorduk :)

@Serkan Mıstınoğlu Abi bu konunun üzerine gittim migrosa ballı&bademli tam tahıl ve pirinç gevreği yulaflı nesfit aldım yanına da içim %100 süt aldım :D

nesfit_3d_honeyalmond_2018_820x1094_2.png

Scudo
@isosel Hep onlar mı yiyecek ya :D Ne ilginçtir ki nadirde olsa bunlardan almışlığım var :D Düzenli alacağım bunlardan topyekûn güçlü bünye yapacağım :D

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@JusTiMe yükte hafif olmalı tabi tur öncesi.
Bu arada 2,09 daki Alex dayı şarap içmiş üstüne bi uzun samsun yakmış gibi sese bak bi ıhı dese yarım kilo temizler boğazından o_O

@isosel tamamını yiyecek değiliz ya :D 1 tane sütlaç tabağı kadar büyük tabaklar var ya ona doldur sütü de koy hapur hupur yut :D

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Serkan Mıstınoğlu Hiç yemiyorlarmış!!! Ben kahvaltıda 2 simit götürüyorum tabi yanında peynir -zeytin - tereyağ - kaşar - yumurta(2 adet) - (bal,helva,nutella ve ya fındık ezmesi) - Bir fincan da çay :D:D
Küçükken de ballı omlet yiyordum :kedicik:

benimn şahsi tecrübem de sabah yenen 3 yumurtanın veya 150-200 gr yulafın zorlu sürüşler için yeterli olduğu yönünde.

Yulaf bu kadar söz konusu olmuşken, aşağıdaki tarifleri denemenizi tavsiye ederim. Kaynağın link'lerini de ekledim.

(link)

Malzemeler:
  • 3 yumurta
  • 30 ml süt – 3 yemek kaşığı
  • 30 gram yulaf ezmesi – 3-4 tepeleme yemek kaşığı
  • Tuz
Yapılış:
  1. Yumurtaları bir kaseye kırın, üzerine sütü ekleyin ve yumurtaları bir çatal yardımıyla sütle iyice karışana kadar çırpın.
  2. Yumurtalı karışımın üzerine yulaf ezmesini ve az tuz ilave edip karıştırmaya devam edin.
  3. Yulaf tanelerinin sıvıyı biraz emmesi için karışımı 5-10 dakika kadar bekletin.
  4. Yapışmaz bir tavayı ısıtıp karışımı ikiye bölüp iki orta boy pancake olacak şekilde pişirin.
Pancakeleriniz hazır! Yanında beyaz peynir ve salatalık domatesle tam bir kahvaltıya tamamlayabilirisiniz.

Tarif bir porsiyonluktur ve tariften 2 pancake çıkıyor.

Bir pancake’in besin değeri:
– 166 kalori
– 11.5 gram protein
– 9.5 gram karbonhidrat
– 8 gram yağ

Afiyet olsun! :)

(link)

Malzemeler:
  • 2 Yumurta
  • 1 Olgun Muz
  • 50 gram Yulaf Unu (Ya da Yulaf Ezmesi)
  • Bir çimdik Kabartma Tozu
  • Bal veya Taze Meyve (Opsiyonel)
  • Tarçın (Opsiyonel)
Yapılış:
  1. Yulaf ununuzu evde yapıyorsanız, yulaf ezmesini un olana kadar mutfak robotundan geçiriyoruz.
  2. Diğer malzemeleri mutfak robotuna ekleyip, homojen bir karışım oluşana kadar robotu çalıştırıyoruz.
  3. Karışımı koyulaşması için 10-15 dk kadar bekletiyoruz.
  4. Kızgın, yapışmaz bir tavaya pancake karışımını dökerek pancake’leri pişiriyoruz.
  5. Üzerine dilerseniz bal ya da taze meyve ekleyerek servis ediyoruz.
Bir pancake’in besin değerleri:
– 111 kalori
– 14 g karbonhidrat
– 2 g lif
– 5 g protein
– 5 g yağ

Afiyet olsun! :)

Geri