Scudo Sports

Girmeyin arkadaşlar.

AliÇimen

Daimi Üye
Tepki
130
İsim
Ali Çimen
Bisiklet
Salcano
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Belkide forumda kimse yapmadı ancak bisikletle deniz kenarında gitmeyin arkadaşlar. Zevkli olabilir hatta çok zevkli ama hem her dalgada ayağınız ıslanır hem de bisikletin en ücra köşelerne kadar kum girer. Pedalın içine dahi girmişti düşünün.:D Temizlemesi de bir o kadar zor. Zncirin dişlilerin halini görmniz lazımdı.:D
Neyse arkadaşlar siz siz olun bir anlık gaflete düşerek bu hatayı yapmayın.:komik:

Scudo
Kesinlikle! Kum tanelerinin yanı sıra, tuzlu su çok iyi bir paslandırıcı ajandır!

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
Dağ kullansam sırf burda yazanları kendim gözleyebilmek için denerdim. Ama elimde şu an sadece bi yol bisikleti var

@Anonim Abi bezi ıslatıp ıslatıp sildim. Gerçekten zor oldu ama. En çok da pedalın içine giren kum taneleri çok zorladı. Pedalı parçalamak zorunda kaldım. Arka artırıcı da keza öyle oldu. WD-40 ladım güzelce parçalayıp temizledim ancak hala bir çatırtı var zamanla geçer heralde. Hele durumu vahim olan orta göbeğim daha da kötü oldu şimdi. Aliexpress'ten göbek sökme takımı sipariş ettim 1 ay oldu hala gelmedi. Geldiği zaman onu da güzelce temizleyeceğim.

@FERDİ İKİZ Sakın ha hocam. İster dağ olsun ister yol olsun özellikle dalga vurduğu her yeri güzelce kumluyor. En ücra köşelere dahi kum girmişti düşünün.

@Orhan Akarkut Aynen abi tuzlu su oksitlenmeyi çok daha fazla artırıyor. Girmemek lazım.

Geri