Scudo Sports

giriş seviyesi mtb

Scudo
@hasan_959

kadro ağırlığını bilmiyorum fakat bisiklet toplamda 13--13,5 kg civarı bildiğim kadarı ile şahsen tartmadım

merida tfs 100-v diil mi o?
ben de düldül kelimesini görünce kendimi nelere hazırlamıştım =) aynı başlığı ben açsam "bu da benim panter" tarzında bir şey yazardım herhalde.

bisikletin çok güzel, güle güle kullan. merak ediyorum bisikletinden herhangi bi şikayetin, gördüğün herhangi eksikliği falan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Aykansin
@smee

arkadaşım bu spora yeni başladım başka bisiklete binme fırsatım olmadı castello mustang kadro dışında çevremte pek yok bisiklet sever merida ilk benim için fakat forumda farklı markalardan yeni alıpta şikayetçi olan arkadaşlar var 450-600 lira civarı giriş seviyesi aletler var fakat bütçeyi biraz zorlayıp 700 lira karşılığında tfs100v alabilirsiniz hid.disc firen modeli ise 900 ytl civarı ben alırken bu modelden haberim yoktu olsaydı gerekirse 1 ay geç alır 900 ü denkleştirirdim disc fren alırdım bu alet 10 numara her şeyi ile çok güzel hiç bi şikayetim yok selesinin rahat olmadığını söyleyenler olmuştu bi abimizin tavsiyeside bol bol antrenman olmuştu gerçekten öle selede hiç rahatsız etmiyor artık 2 gün öncede spd sistemine geçtim pedallamak daha bi zevkli oldu hele o yokuşlar yokmu çok seviyorum spd ile tırmanmak ayrı bi zevk kısacası 1400 km civarı merida tıkır tıkır arka attırıcıya hastayım zaten saat gibi namussuz çok kararlı geçişleri var şu an yol bisikleti için bütçe ayırmaya çalışıyorum yoksa bu aleti modifiye için kendimi tutamazdım gerçi bu halide bana yetiyo artıyo çok güzel seviyorum bisikletimi

• Beğen
Tepkiler: Cem Erdoğan
Resim çok küçük ve yetersiz..Ama güzel görünüyor..Güle güle kullanın...

2008 den kalma konuyu nerden buldunuz?, arkadaş belkide bisikleti değiştirmiştir.

Çok güzel bir bisiklet hala duruyorsa ne güzel bolca km yapılmıştır zaten onla :)

Geri